Banner-small

Zoek een vestiging

Alle aandacht voor jouw actie

Actiewebsites die jouw klanten in beweging brengen

Heb je een tijdelijke actie, organiseer je een evenement of vraag je in een mailing aandacht voor een nieuw product of speciale aanbieding? Overweeg dan eens om een actiewebsite in te zetten. Een tijdelijke website of webpagina die speciaal gemaakt wordt om meer informatie over je actie te geven. Daarnaast kun je mensen via je actiesite ook aanzetten om direct iets te bestellen, contact met je op te nemen of zich in te schrijven. Multicopy maakt deze actiewebsites snel, professioneel en passend bij jouw wensen en doelen. Als je wilt regelen we zelfs de domeinregistratie en hosting voor je!
Vandaag geopend:

-

   Actiewebsites en meer

   Naast het ontwerpen van actiewebsites bedenken en maken we bij Multicopy allerlei communicatiemiddelen die een bezoekje aan jouw actiewebsite stimuleren. Van direct mailings en e-mailings tot posters en flyers. Daarbij kunnen we gebruik maken van interactieve technologie als QR codes, zodat de ontvanger met zijn smartphone direct naar jouw tijdelijke website wordt geleid. Of waarmee hij direct kan bellen, mailen of een video bekijken. Dat is typisch Multicopy: we denken met je mee en daarbij zetten we nét dat stapje extra!

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Blog

   Verlaag je bouncepercentage met deze 9 eenvoudige tips

   ontdek meer
   Video

   Een nieuwe corporate identity voor Quality Contact

   ontdek meer
   Video

   Van adviesgesprek tot compleet nieuwe uitstraling voor Bakkerij Botman

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Maak een duidelijke landingspagina waar je bezoekers direct binnenkomen. Zorg verder dat alle belangrijke informatie makkelijk te vinden is. Denk aan vragen als: Wat gebeurt er precies? Hoe ziet het programma eruit? Hoe kan ik me aanmelden? En waar moet ik zijn? Dit zijn onderwerpen waar een bezoeker als eerste naar op zoek gaat.

   Zorg dat je ruim op tijd begint. Je actiewebsite is een van de eerste dingen waar je mee aan de slag zou moeten. Als die eenmaal klaar is, kun je je doelgroep regelmatig triggeren. Bijvoorbeeld met info over de sprekers, interessante weetjes en pakkende trailers.

   Daarvoor is goede communicatie via andere kanalen superbelangrijk! Denk bijvoorbeeld aan het versturen van persberichten, kondig je event aan op social media en zorg voor aansprekende infographics, posters, flyers en folders. Bedenk ook een slimme hashtag en gebruik deze in al je communicatie. Ook slim: druk op al je fysieke media een QR-code met een link naar je actiewebsite. Zo is je site nóg makkelijker vindbaar.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer