Banner-small

Zoek een vestiging

Ringbanden bedrukken in jouw huisstijl

Daar kom je goed mee voor de dag

Mappen zijn ideaal voor het opbergen van losse documenten. Of het nu gaat om een handleiding, productinformatie of trainingsmateriaal: in een ringband of presentatiemap blijven alle papieren netjes en overzichtelijk bij elkaar. En als je jouw mappen ook nog eens laat bedrukken in jouw huisstijl, dan weet je zeker dat je organisatie goed voor de dag komt!
Vandaag geopend:

-

   Ringbanden bedrukken en meer

   Maar we doen veel meer dan alleen het bedrukken van ringbanden en andere mappen. Heb je bijvoorbeeld nog geen ontwerp voor jouw map? Of wil je aanvullende materialen zoals een USB stick, pen of notitieblokje? Ook dat kunnen we voor je regelen.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Neopost drukt minder, maar slimmer met print on demand

   ontdek meer
   Video

   “Multicopy is bij Mosa het verlengstuk van de afdeling marketing”

   ontdek meer
   Video

   Van adviesgesprek tot frisse uitstraling voor Total Home Concept

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Wij kijken altijd naar de totale dikte van de inhoud, inclusief tabbladen, bijlages etc. Deze dikte is bepalend voor de dikte van het mechaniek. De rug van de ringband is altijd breder dan de dikte van het mechaniek.

   De inhoud wordt voorzien van boorgaten aan de linkerzijde. Houd rekening met een marge van minimaal 2 centimeter. Dit voorkomt dat boorgaten in de tekst of het beeld komen.

   Waarschijnlijk bevat de map meerdere hoofdstukken waar mogelijk tabbladen aan toegevoegd moeten worden. Zorg ervoor dat elk hoofdstuk begint op een nieuwe pagina. Je kunt ook per hoofdstuk een document aanleveren

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer