Banner-small

Zoek een vestiging

Digitale prints en kopieën van topkwaliteit

Printen en kopiëren: talloze mogelijkheden

Multicopy levert uitsluitend topkwaliteit. Daarom investeren we continu in de allerbeste print- en kopieermogelijkheden bij jouw in de buurt. Wij kunnen dan ook elk gewenst formaat voor je printen en kopiëren. Behalve op A4 en A3 printen we ook in grootformaat als A2, A1 en A0. En zelfs voor nóg grotere afmetingen draaien wij onze hand niet om. Desgewenst kunnen wij de kopieën en prints voor je personaliseren. Of afwerken in mappen, al dan niet voorzien van gepersonaliseerde tabbladen. Bovendien kun je bij ons kiezen uit talloze papiersoorten. We kunnen zelfs prints voor buitengebruik voor je maken.

Vandaag geopend:

-

   Kopiëren of printen?

   Multicopy is al lang niet meer de print- en copyshop van pakweg 50 jaar geleden. Het kopiëren van vroeger is grotendeels overgegaan in het printen van nu. Hardcopy wordt nauwelijks nog aangeleverd. In plaats daarvan ontvangen wij steeds meer digitale bestanden. Toch zijn onze printers nog steeds uitgerust met scan-apparatuur. Daardoor kunnen wij ook nu nog jouw kopieeropdracht uitvoeren. De kopieën zijn (bijna) niet van het origineel te onderscheiden. Desgewenst ontvang je na de productie een digitaal bestand van jouw aangeleverde hardcopy. Zo sla je twee vliegen in één klap!

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Zeekaartcorrecties 100% op schaal voor de Britse Admiraliteit

   ontdek meer
   Video

   Multicopy als verlengstuk van het productieproces van Handicare Stairlifts

   ontdek meer
   Video

   “Multicopy is bij Mosa het verlengstuk van de afdeling marketing”

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Ja, dat is mogelijk. Wij scannen de tekening eerst en printen daarna een duplicaat. Dat kunnen we indien nodig nog vergroten of verkleinen, zodat we je exact het gewenste eindresultaat kunnen aanleveren.

   Elk product heeft een eigen functie. Afhankelijk van het gebruiksdoel zullen wij je adviseren om bijvoorbeeld mat, satijn of glanzend papier te gebruiken. Ook de dikte van het papier is afhankelijk van het doel. We hebben trouwens ook een ruime keuze in FSC-gecertificeerde papiersoorten. Vraag ons gerust naar een paar voorbeelden.

   Ja, met de huidige print- en afwerkingstechnieken kunnen we nagenoeg elke vorm en ieder formaat sticker produceren. Afhankelijk van het gebruiksdoel kunnen we deze als losse sticker, als stickervel of op rol leveren.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer