Banner-small

Zoek een vestiging

Het duurzame alternatief voor banners

Opvallen met duurzame banners

Staat duurzaamheid bij jouw bedrijf hoog in het vaandel of heb je een banner maar een beperkt aantal keer nodig? Dan is de kartonnen roll-up banner de beste keuze. Deze banner is – net als andere banners – eenvoudig mee te nemen en op te zetten, maar is daarnaast ook 100% recyclebaar. Kortom, met een kartonnen roll-up banner zet je jouw merk én de natuur op een voetstuk.

Vandaag geopend:

-

   De groene keuze voor opvallende banners

   Deze duurzame kartonnen banner is 100% recyclebaar. Van de print tot en met de cassette en de standaard... alles kan zo bij het oud papier wanneer je de banner niet meer nodig hebt. Maar je kunt de print ook op eenvoudige wijze vervangen en zo nog langer gebruik maken van dit mooie systeem. Deze unieke, duurzame banner is al vanaf één exemplaar te bestellen.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Video

   “Dankzij Multicopy konden wij op tijd live met onze pop-up store”

   ontdek meer
   Video

   Een nieuwe corporate identity voor Quality Contact

   ontdek meer
   Blog

   Met een roll-up banner voor een dubbeltje eerste rang

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Afhankelijk van de gekozen kwaliteit en een zorgvuldige behandeling kan een banner lang meegaan. Daarnaast kunnen we het bannersysteem in de meeste gevallen weer opnieuw gebruiken. Handig als je bijvoorbeeld een nieuwe actie hebt: je hoeft dan alleen een nieuw doek te laten drukken. Er zijn ook bepaalde doeksoorten die gerecycled kunnen worden. Zo help je het milieu ook een handje!

   Trek de banner niet verder uit dan nodig is. Anders kan het oprolmechanisme beschadigen. Daarnaast zijn de randen van het doek het meest kwetsbaar voor beschadiging en rafelen. Let daarom op dat het doek niet in de cassette blijft steken.

   Zeker! Een breedte van 85 cm is standaard, maar we kunnen ook grotere formaten leveren als je nog meer wilt opvallen of meer te vertellen hebt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer