Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Laat je online omzet groeien

Webshops met wow-factor

Ga je een webshop starten of kan jouw huidige webshop wel een makeover gebruiken? Met een aantrekkelijke webshop bied je jouw klanten een prettige winkelervaring, waardoor je (extra) online omzet creëert. Multicopy maakt professionele webshops met wow-factor, waarin al jouw producten duidelijk en overzichtelijk worden gepresenteerd. Zo houd je je bezoekers langer vast en stimuleer je ze een bestelling te plaatsen.
Vandaag geopend:

-

   Maatwerk webshop laten maken

   Een webshop kan het verlengstuk zijn van je fysieke winkel, maar kan ook helemaal op zichzelf staan. Wat voor producten je ook verkoopt, wij ontwerpen jouw nieuwe webshop helemaal op maat. Met een fris design en een sterke backend als solide fundering, waarin je zelf eenvoudig alle updates kunt doorvoeren. En uiteraard met een responsive design, zodat je producten ook uitstekend tot hun recht komen op een tablet of smartphone. Dus of je nu een kleine webwinkel hebt of een enorm uitgebreid assortiment voert, bij Multicopy is het ontwerp van jouw nieuwe webshop in goede handen.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Blog

   Gebruik je een foto van het internet, let op het auteursrecht!

   ontdek meer
   Blog

   Hoe makkelijker het betalingsproces, hoe meer klanten kopen

   ontdek meer
   Blog

   Voorkom weglopers in je webshop, check nu direct deze 7 punten

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Beschrijf duidelijk wat de (meer)waarde is van je producten. Bedenk met welke problemen je klant worstelt en beschrijf hoe jouw product dit probleem oplost. Geef ook argumenten waarmee je mensen kunt overhalen die misschien nog twijfelen. En vergeet vooral niet om reviews een duidelijke plek te geven in het design.

   Zorg voor een betrouwbare uitstraling. Dat doe je onder meer met een professionele vormgeving en door gebruik te maken van duidelijke processen. Communiceer ook op een opvallende plaats wat de verzendkosten zijn. Zo zien je klanten in één oogopslag waar ze aan toe zijn.

   Je producten moeten er op de foto’s pico bello uitzien. Maak van elk product meerdere foto’s en zorg voor een duidelijke toelichting. Goede fotograaf nodig? We denken graag met je mee!

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer