Banner-small_dekstopBanner-small_mobile

Zoek een vestiging

Digitaal visitekaartje, het slimme alternatief

Digitaal visitekaartje: eenvoudig, praktisch en duurzaam

Het digitale, papierloze visitekaartje is in opmars. En dat is niet zo gek, want zo’n digitale variant is superhandig en makkelijk in gebruik. Al je gegevens staan in een app op je telefoon. Je hebt je kaartje dus altijd bij de hand. Verandert je telefoonnummer of je adres? Geen probleem! Dit is eenvoudig aan te passen. Zo zijn je contactgegevens altijd up-to-date en ga je papierverspilling tegen. Je kunt zelfs allerlei bestanden aan je digitale visitekaartje koppelen. Zoals whitepapers, jaarverslagen, bedrijfsfilms, foto’s, presentaties, offertes, prijslijsten en nog veel meer. Wil jij ook overstappen op het innovatieve alternatief voor het papieren visitekaartje? Multicopy regelt het voor je!

Vandaag geopend:

-

   Zo werkt een digitaal visitekaartje

   Het digitale visitekaartje heeft allerlei slimme functionaliteiten. Maak bijvoorbeeld een link naar je social media of bedrijfsvideo. En deel je gegevens razendsnel via e-mail, WhatsApp, sms, een QR-code, NFC (Android) en Airdrop (iPhone). Ter ondersteuning van je digitale visitekaartje is er zowel een webbased applicatie als mobiele app beschikbaar. In de bibliotheek van de app sla je alle ontvangen digitale kaartjes op en deel je ze eenvoudig ook weer met anderen. En met één druk op de knop voeg je een ontvangen kaartje toe aan je contacten. Handig extraatje: met de app kun je ook papieren kaartjes scannen. Zo houd je al je contacten overzichtelijk bij elkaar. Met eigen ogen zien hoe zo’n digitaal visitekaartje werkt? Kom snel bij ons langs, we demonstreren je graag hoe makkelijk het is.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Sites & Apps
   14 Gouden Tips voor een video-visitekaartje
   ontdek meer
   Crossmedia
   Wat is beter, een visitekaartje of een mailtje?
   ontdek meer

   Dat is heel eenvoudig. Je laat gewoon je digitale visitekaartje scannen met een QR-code of je deelt ‘m via e-mail, WhatsApp, sms, NFC (Android) of Airdrop (iPhone). Simpel, snel en superhandig!

   Dit kan in de speciale app. Daarna kun je de gegevens ook eenvoudig toevoegen aan je contacten.

   Jazeker, dat is het grote voordeel van een digitaal kaartje! Als je bedrijf gaat verhuizen of als er iets verandert in de gegevens, dan kun je je kaartje heel makkelijk en snel wijzigen.