Banner-small

Zoek een vestiging

Hoe houd je voldoende afstand in je werkomgeving?

Oplossingen om voldoende afstand te houden

In tijden van corona moet je er als ondernemer voor zorgen dat je medewerkers, klanten en andere bezoekers voldoende afstand van elkaar kunnen houden. Voor sommige ondernemers geldt dit echter altijd. Bijvoorbeeld als je klanten behoefte hebben aan privacy, zoals bij balies in de zorg en banken of bij pinautomaten. Multicopy helpt je graag om de maatregelen die in jouw bedrijf gelden duidelijk te communiceren. Bijvoorbeeld met banners, posters, tape of vloerstickers zoals houd-afstandstickers. Of door je bedrijfskleding te voorzien van de boodschap dat klanten afstand moeten houden. Ook kassabanddeviders en plexiglas om je kassamedewerkers te beschermen kunnen we leveren en bedrukken met de afstandsregel, je logo of andere informatie.
Vandaag geopend:

-

   Hoe zorg je voor voldoende afstand binnen je bedrijf?

   Zijn er smalle gangen of trappen in je bedrijf waar mensen geen 1,5 meter afstand kunnen bewaren, dan is het goed om een looproute in te stellen. Zo kun je mensen bijvoorbeeld omhoog laten gaan met de lift, en omlaag met de trap. Wij hebben allerlei oplossingen om deze looproute en jouw specifieke maatregelen duidelijk te communiceren. Denk aan vloerstickers, pijlen, verbodsborden of posters bij de lift die aangeven hoeveel personen er tegelijk in mogen. Daarnaast hebben we ook preventieschermen om tussen twee collega’s te plaatsen, of bij de receptie, in je wachtruimte, kantine of bedrijfsrestaurant. Dit kan bijvoorbeeld een liggend of staand plexiglas scherm zijn, of een andere oplossing die in jouw situatie het beste past. We denken graag met je mee hoe je in jouw specifieke situatie een veilige afstand kunt waarborgen.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Video

   Een compleet nieuwe uitstraling voor woonzorgcentrum Leo Polak

   ontdek meer
   Blog

   Met een roll-up banner voor een dubbeltje eerste rang

   ontdek meer
   Blog

   8 Manieren om je winkel aantrekkelijker te maken

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Communicatie op de vloer trekt meer aandacht dan op de muur. Daarom zijn vloerstickers buiten en in de lift slimme oplossingen. 

   Geef duidelijk aan welke bureaus gebruikt mogen worden. Daarnaast kun je plexiglas schermen (staand of liggend) plaatsen. Of nog mooier: plaats akoestische panelen of mobiele akoestische schermen. Die zorgen niet alleen voor veiligheid, maar ook voor een gezonde akoestiek. Bovendien kunnen we ze bedrukken voor meer sfeer.

   Dat kun je het beste testen. Wat gebeurt er precies en hebben mensen nog vragen? Op basis van deze bevindingen kun je een beslissing nemen voor het totale product. Slim, want wat voor jou vanzelfsprekend is, hoeft dat niet te zijn voor je klanten of bezoekers.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer