Banner-small

Zoek een vestiging

Bouwtekeningen printen met oog voor detail

De kleinste details maken het grootste verschil

Je hebt veel tijd en precisie gestoken in het maken van je bouwtekening. Dan wil je deze natuurlijk ook met aandacht laten printen. Bij Multicopy besteden we de uiterste zorgvuldigheid aan jouw opdracht. We printen bouwtekeningen in de hoogste kwaliteit en er zijn tal van opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor (extra) kleur, zodat je tekening niets aan duidelijkheid te wensen overlaat. Of laat je print lamineren, waardoor je tekening langer bruikbaar blijft, zelfs buiten. Je kunt zelfs een presentatiebord van je bouwtekening laten maken.
Vandaag geopend:

-

   Digitalisering van bouwtekeningen

   Ook als het gaat om digitalisering kun je op Multicopy rekenen. Wij scannen je bouwtekeningen in, zodat ze veilig kunnen worden opgeslagen. Door met digitale bestanden te werken, voorkom je dat stukken zoekraken. Bovendien hebben de betrokkenen zo altijd en overal toegang tot de meest actuele informatie. En dat geeft jouw organisatie net wat meer slagkracht!

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Zeekaartcorrecties 100% op schaal voor de Britse Admiraliteit

   ontdek meer
   Video

   Multicopy als verlengstuk van het productieproces van Handicare Stairlifts

   ontdek meer
   Blog

   De noodzaak van drukwerk in 8 korte must-reads

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Zeker! Als je wilt kunnen we je een compleet pakket leveren. Van het digitaliseren en printen van de bouwtekeningen tot het afdrukken van het bouwplan en het bestek. Zo heb je er geen omkijken meer naar.

   Vaak is er veel mogelijk. Heeft je bestelling haast? Neem dan snel contact op, dan kijken we wat er mogelijk is.

   Wij produceren bouwtekeningen vanaf een rol. Daarbij is de rolbreedte bepalend voor de grootte, de lengte is eigenlijk onbeperkt. We kunnen de bouwtekeningen als rol aan je leveren of in gevouwen formaat. De keuze is aan jou!

   Ja, dat kan zeker. Wij kunnen alle gangbare bestandsformaten inlezen. Heb je nog vragen? Bel ons dan even, we helpen je graag.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer