Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Onderscheid je met een opvallende beursstand

Een beursstand die gezien mag worden

Een beurs of evenement is een goede manier om in contact te komen met potentiële klanten. Dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen! Dat doe je met een opvallende beursstand waarmee je je onderscheidt van je concurrenten. Stijlvol en eigentijds. En zo, dat jouw boodschap overkomt. Multicopy maakt beursstands, beurswanden en presentatiewanden. Maar ook displays, (sta)tafels, stoelen en online communicatiemiddelen zoals een video of animatie om in je stand af te spelen. Met een overweldigende impact, terwijl de kosten vaak lager zijn dan je denkt.
Vandaag geopend:

-

   Bekijk onze beursstand brochure

   Je beursstand flexibel inrichten

   Banners, flexibele presentatiewanden, een beursinrichting die past in verschillende standafmetingen; we denken graag mee over een beursstand en -inrichting die past bij jouw uitstraling. We werken met professionele en betaalbare systemen van de hoogste kwaliteit en met levenslange garantie. Bovendien zijn onze systemen ook erg duurzaam. Onze modulaire beursstand kun je bijvoorbeeld per beurs aanpassen qua maat en vorm en de prints zijn eenvoudig te wisselen. Zo kun je de materialen dus telkens hergebruiken. Daarnaast worden alle oplossingen compact vervoerd in een stevige koffer of draagtas op wielen en zijn ze zonder gereedschap op te zetten. Je hebt dus geen aparte standbouwer meer nodig.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Blog

   Vakbeurs: 9 Grote Pre’s en het belang van roddels

   ontdek meer
   Video

   “Dankzij Multicopy konden wij op tijd live met onze pop-up store”

   ontdek meer
   Video

   Een nieuwe corporate identity voor Quality Contact

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Zorg voor een duidelijke focus in je communicatie, bijvoorbeeld aan de hand van een thema. Onze creatieve ontwerpers helpen je graag om dit visueel te maken.

   Je hebt in elk geval een grote achterwand of banner nodig waarmee je opvalt. Daarnaast zijn een tafel en stoelen handig voor een persoonlijk gesprek. Communicatiemateriaal en cadeautjes kun je gebruiken om weg te geven of een goed gesprek te starten.

   Uiteraard. We kunnen bedrijfskleding met een subtiel of juist opvallend logo bedrukken, maar ook petjes en andere accessoires.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer