Banner-small

Zoek een vestiging

Meer impact met gepersonaliseerd drukken

Variabele data printen maakt communiceren persoonlijk

Met variabele data printen (VDP) maak je al jouw communicatie persoonlijker. VDP is dan ook ideaal bij direct mailings, maar geeft ook je syllabi, manuals en brochures een grotere attentiewaarde. Multicopy gaat verder in gepersonaliseerd printen dan alleen het variabel maken van de NAW-gegevens. We kunnen bijvoorbeeld ook complete tekstblokken en afbeeldingen afstemmen op een specifieke ontvanger of doelgroep. Zo krijgt jouw boodschap extra impact.
Vandaag geopend:

-

   De kracht van gepersonaliseerd drukken

   Uit onderzoek blijkt dat gepersonaliseerd drukwerk beter wordt gelezen en langer wordt bewaard. Met variabele data printing geef je jouw drukwerk dus een enorme meerwaarde. Wij kunnen vrijwel alle soorten drukwerk voor je personaliseren. Van mappen tot posters en van mailings tot brochures. Zelfs relatiegeschenken kunnen we op deze manier een persoonlijk tintje geven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij adviseren je graag hoe ook jij VDP kunt inzetten om jouw communicatie persoonlijker te maken.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Zorgenvrij leren bij Calibris Contract dankzij print on demand

   ontdek meer
   Video

   Multicopy als verlengstuk van het productieproces van Handicare Stairlifts

   ontdek meer
   Video

   “Multicopy is bij Mosa het verlengstuk van de afdeling marketing”

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Dat kan. Op basis van diverse criteria kunnen we adressen voor je selecteren en aankopen. Zo weet je zeker dat je de juiste doelgroep bereikt.

   Zeker. In het bestand geef hoef je alleen de naam aan te geven van het bestand dat gebruikt moet worden. Wij doen de rest!

   Met digitaal printen kun je makkelijk een direct mailing bij een kleine doelgroep testen. Zo kun je snel en eenvoudig zien welke afbeelding, tekst en/of slogan het beste aanslaat voordat je je totale doelgroep benadert.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer