Banner-small

Zoek een vestiging

De beste oplossing voor elk soort drukwerk

Drukwerk nodig? Multicopy maakt het!

Je drukwerk is het visitekaartje van je organisatie. Je wilt je ermee onderscheiden en dus neem je geen genoegen met een standaard kwaliteit. Maar de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Er zijn bijvoorbeeld honderden papiersoorten, elk met een eigen karakter. Hoe weet je nu zeker dat je de juiste keuze maakt? Multicopy helpt je daar graag bij. We adviseren je niet alleen over het papier, maar ook over het design en het kleurgebruik. Of het nu gaat om het drukken van flyers, visitekaartjes, posters of een boek: wij hebben altijd de beste oplossing voor je.
Vandaag geopend:

-

   Drukken in offset

   Offset is een van de meest toegepaste druktechnieken. Bij offset drukken wordt gebruikgemaakt van aluminium drukplaten, waar het ontwerp op wordt geplaatst. Omdat voor elke kleur een aparte drukplaat nodig is, zijn de opstartkosten van offset hoger dan bij digitaal drukwerk. Daarom is drukken in offset bij uitstek geschikt voor grotere oplages. Maar er zijn ook allerlei andere toepassingen waarbij drukken de voorkeur heeft boven printen. Wij adviseren je graag.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Met unieke direct mail neemt U-Boat Worx prospects mee de diepte in

   ontdek meer
   Video

   “Multicopy is bij Mosa het verlengstuk van de afdeling marketing”

   ontdek meer
   Video

   Een nieuwe uitstraling voor Villa Zeezicht

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Dat is afhankelijk van onder meer de oplage, de papiersoort, het kleurgebruik, de afwerking en de gewenste levertijd. In overleg met jou kiezen we voor de meest efficiënte manier van productie.

   Nee, printen en drukken zijn twee verschillende technieken. Elke techniek heeft zijn eigen specificaties. Voor een snelle levering en bij kleine oplagen wordt veelal voor printen gekozen. Huisstijlitems zoals briefpapier en enveloppen worden meestal gedrukt, omdat de oplages hiervoor in de regel hoger liggen.  

   Kies voor een glanzende papiersoort. Daarop komen kleuren tot leven en krijgen ze een krachtige uitstraling. Op welk papier jouw product het best tot z’n recht komt, is ook afhankelijk van het gebruiksdoel. We adviseren je hier graag over.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer