Banner-small

Zoek een vestiging

Op maat gemaakte handboeken en handleidingen

Geef je handboeken een persoonlijk tintje

Organisatiehandboeken bevatten belangrijke informatie. En wat is er nu mooier dan daar een persoonlijk tintje aan te geven? Bijvoorbeeld door de inhoud af te stemmen op een specifieke gebruiker of doelgroep. Of met gepersonaliseerde tabbladen. Bij Multicopy regelen we dit graag voor je.
Vandaag geopend:

-

   De vormgeving van je handboek

   Manuals kunnnen we op verschillende manieren overzichtelijk en verzorgd vormgeven. Wordt je instructieboek of personeelshandboek regelmatig geactualiseerd? Dan voegen we onderaan elke pagina een versienummer toe. En wil je de pagina’s van een syllabus, huisstijlhandboek of jaarverslag aantrekkelijker maken of de tekst verduidelijken? Dan maken we vooral gebruik van foto’s, pictogrammen, schema’s en ander visueel materiaal.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Zorgenvrij leren bij Calibris Contract dankzij print on demand

   ontdek meer
   Video

   Multicopy als verlengstuk van het productieproces van Handicare Stairlifts

   ontdek meer
   Video

   “Multicopy is bij Mosa het verlengstuk van de afdeling marketing”

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Dat kan heel eenvoudig in ons online bestelsysteem dat we voor jou kunnen inrichten. Hiermee heb je een goed overzicht van de beschikbare bestanden. Ook zie je in één keer welke bestellingen je hebt gedaan en kun je heel makkelijk een nieuwe bestelling plaatsen.

   Dat kan op verschillende manieren. Voor een superstrak resultaat kun je kiezen voor garenloos inbinden. Indien gewenst kun je dan ook de rug laten bedrukken. Of denk eens aan een losbladig systeem in een ringband. Zo kun je pagina’s later eenvoudig aanvullen of vervangen. Wij adviseren je graag over de methode die het beste past bij jouw doelstellingen.

   Je kunt in vrijwel elk bestandsformaat aanleveren (Word, Excel, PowerPoint, PDF, Indesign etc). Indien gewenst voegen wij de bestanden samen tot één geheel. Moet er nog een pagina gecorrigeerd worden? Geen probleem. Geef ons de correctie door of stuur ons de gecorrigeerde pagina, en wij zorgen voor de rest!

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer