Banner-small

Zoek een vestiging

Bedrukte mondkapjes en andere beschermingsmiddelen

Beschermingsmiddelen in stijl

Al die kuchschermen, tape en waarschuwingsstickers op de vloer; het maakt je bedrijfspand vaak niet mooier. Maar wist je dat het ook anders kan? Multicopy heeft mooie oplossingen om je beschermingsmaterialen en hygiëneproducten sfeervol in te passen in je interieur. Zo kan die statafel met desinfectiemiddel bij de deur een mooie, in je huisstijl passende desinfectiezuil van karton worden. Duurzaam én betaalbaar. Maar ook hygiënische artikelen zoals handreinigingsgel, reinigingsdoekjes of pakjes zakdoekjes kunnen we bedrukken. Denk ook eens aan bedrukte preventieschermen of bedrukte mondkapjes. Voortaan werken je medewerkers in stijl! En wist je dat we zelfs een sfeervol alternatief hebben voor de afgeplakte stoelen in je wachtruimte? Haal de tape maar weg en zet er kartonnen wachtkamerpoppen voor in de plaats! We kunnen zelfs hun kleding aanpassen, bijvoorbeeld in je
huisstijlkleuren.

Vandaag geopend:

-

   Multifunctionele sfeerbrengers voor het (thuis)kantoor

   Als jouw medewerkers veel thuis werken, zullen ze vast regelmatig videobellen. Een rommelige achtergrond staat dan niet zo professioneel. Wij kunnen voor een sfeervolle of neutrale achtergrond zorgen, bijvoorbeeld van karton of een roll-upbanner. Passend bij de uitstraling van jouw bedrijf. Maar ook op kantoor kunnen we preventieschermen sfeer geven door ze in full colour te bedrukken. We hebben preventieschermen van verschillende materialen, ook van akoestisch materiaal. Dan zorgt het scherm niet alleen voor veiligheid, maar ook voor een gezond akoestisch klimaat. Zo worden jouw preventieschermen niet alleen een lust voor het oog, maar ook multifunctioneel. En kies je voor digital signage dan kun je zelfs verschillende, wisselende beelden laten zien. Bovendien kan deze toepassing met de juiste software het aantal mensen in je bedrijf tellen. Nieuwe bezoekers krijgen zo bij de voordeur direct te zien of ze meteen welkom zijn of nog even op hun beurt moeten wachten. Effectief én mooi.

   Vraag een offerte aan

   Bekijk onze animatie over Akoestische Panelen

   Laat je inspireren

   Blog

   De manier van verpakken is je belangrijkste reclameboodschap

   ontdek meer
   Blog

   De 7 regels voor een optimale klantervaring

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Dat kan met digital signage. Daarmee kun je klanten laten weten dat ze bijvoorbeeld even moeten wachten of welke richting ze op moeten. Ook kan de toepassing klanten tellen.

   Een mooie oplossing is om kartonnen poppen te plaatsen op de stoelen die vrij moeten blijven. We kunnen hier ook je huisstijl in verwerken.

   Dat kan zeker. We kunnen ze bedrukken met een creatief ontwerp of met je bedrijfslogo. Mondkapjes hoeven dus niet saai te zijn. Zo werken en reizen je medewerkers altijd in stijl.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer