Banner-small

Zoek een vestiging

Bereik een groter publiek

Livestream: jouw online event live in beeld

Een livestream is een live videoverbinding waarmee je via internet direct kunt uitzenden, bijvoorbeeld een bijeenkomst, productlancering of klantevenement. Zo bereik je ook mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Na afloop blijven de opnames bewaard, zodat mensen jouw livestream kunnen bekijken als ze er zelf tijd voor hebben. Geen wonder dus dat livestreaming de afgelopen jaren heel populair is geworden. Wil jij ook jouw bijeenkomst live streamen? Multicopy helpt je er graag bij. We organiseren niet alleen de livestream voor je, maar we verzorgen ook alle benodigde communicatiematerialen. Wat voor soort online event je ook organiseert, wij zijn jouw one-stop-shop!
Vandaag geopend:

-

   Wanneer een livestream inzetten?

   Een livestream is een perfecte manier om een groot publiek te bereiken. Er zijn allerlei momenten waarvoor je een livestream kunt inzetten. Denk bijvoorbeeld eens aan: - Productlanceringen - Klantevenementen - Interne evenementen - Webinars, kennissessies en trainingen - Interviews - Presentaties van (gast)sprekers - Presentaties voor partners van de organisatie - Instructies voor teams/medewerkers - Belangrijke aankondigingen Hoe jij jouw live]stream inzet, is natuurlijk helemaal afhankelijk van je persoonlijke ideeën en wensen. We adviseren je graag over de vele mogelijkheden.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Video

   Een nieuwe look voor Joop den Boer Linnen & Lingerie

   ontdek meer
   Blog

   Hoe een bergdorpje zichzelf op de kaart zet met een billboard

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Afhankelijk van jouw wensen en behoeften schakelen we de juiste mensen in en leiden we het hele proces in goede banen. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken!

   Je kunt een livestream het beste vergelijken met een live televisie-uitzending. Er wordt op een bepaald moment live iets gepresenteerd, dat direct op internet kan worden bekeken door iedereen die de livestream volgt. Sterker nog: het is zelfs mogelijk om via een chatfunctie vragen te stellen, die tijdens de uitzending meteen beantwoord kunnen worden.

   Een livestream wordt ook opgenomen en kan later op elk gewenst moment worden teruggekeken. Daardoor kun je een groot bereik realiseren. In tegenstelling tot een fysiek evenement is er bij een livestream geen maximum aantal deelnemers. Bovendien is de drempel om deel te nemen heel laag: er is immers geen reisafstand. Deelnemers kunnen zelfs wat later inschakelen zonder iets te missen; het is mogelijk om de livestream dan gewoon vanaf het begin te volgen. En last but not least: voor een online event heb je geen randzaken nodig zoals een registratiebalie, garderobe, catering en parkeergelegenheid. Een livestream kan dus ook een kostenbesparend alternatief zijn.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer