Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Documentbeheer: structuur in je documentstromen

Al je documenten gestroomlijnd

Steeds meer bedrijven erkennen het nut en de noodzaak van digitaal documentbeheer. Geen wonder, want de hoeveelheid informatie binnen organisaties wordt alsmaar groter. Veel informatie wordt bovendien op verschillende plekken opgeslagen. Dat maakt het soms lastig om de gewenste informatie snel terug te vinden. Met een documentbeheersysteem kun je de documentstromen in jouw organisatie verbeteren én structureren. Bij Multicopy helpen we je graag om dit in goede banen te leiden.
Vandaag geopend:

-

   Verschillende oplossingen voor documentbeheer

   Multicopy biedt verschillende oplossingen om de documentstromen in jouw organisatie te stroomlijnen, waardoor je efficiënter kunt werken. Zijn er bijvoorbeeld meerdere personen binnen jouw organisatie die drukwerk of andere communicatiemiddelen bestellen? Dan is ons online bestelsysteem een uitkomst. En maakt jouw bedrijf nog gebruik van een papieren archief? Overweeg dan eens om je documenten te laten digitaliseren. Dan kan iedereen straks eenvoudig en snel precies de benodigde informatie terugvinden. Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen met documentbeheer? Neem contact op, we vertellen je graag alles over de mogelijkheden!

   Vraag een offerte aan

   Veelgestelde vragen

   Als je een archief hebt dat door verschillende mensen geraadpleegd moet kunnen worden, biedt documentbeheer uitkomst. Maar ook als je bepaalde materialen regelmatig opnieuw bestelt, waarbij de huisstijl moet worden gehandhaafd, is documentbeheer zinvol. Wij kunnen je helpen dit efficiënt te laten verlopen. Bijvoorbeeld door het digitaliseren van je archief en/of het opzetten een online bestelsysteem.

   Zeker! Je krijgt altijd een realtime proef op je scherm te zien, die je vervolgens moet goedkeuren. Zo kun je eventuele foutjes er zelf nog uithalen.

   Nee, zeker niet. Alleen de mensen die ertoe gemachtigd zijn kunnen dat. We kunnen eventueel ook nog instellen dat er eerst een akkoord wordt gevraagd aan bijvoorbeeld de afdelingsmanager voordat de bestelling daadwerkelijk geplaatst kan worden. Een beetje extra zekerheid, dat we graag voor je inbouwen!