Banner-small

Zoek een vestiging

Persoonlijke kerstkaarten voor elke relatie

De grootste en mooiste collectie kerstkaarten

Kerst is hét moment om je zakelijke relaties te laten weten dat je aan hen denkt. Met een persoonlijke kerstkaart laat je zien dat je je klanten en leveranciers waardeert en dat je blij bent met jullie samenwerking. Multicopy heeft de mooiste en meest uitgebreide collectie kerstkaarten van Nederland, die je naar eigen idee kunt laten bedrukken en eventueel personaliseren. Ook als je met je kerstkaart een goed doel wilt steunen, valt er bij ons genoeg te kiezen. Op onze kaartenbestelsite vind je volop inspiratie.

Vandaag geopend:

-

   Kerstkaarten naar eigen ontwerp of online bestellen

   Onze uitgebreide collectie zakelijke kerstkaarten kun je vinden in onderstaande brochure en op onze speciale kerstkaartensite. Nadat je een keuze hebt gemaakt kun je vervolgens een, twee of drie voorbeeldkaarten bestellen om de kaarten in het echt te zien of te voelen. Of kom even naar de vestiging waar wij ook een collectieboek hebben met daarin alle kaarten. Heb je een keuze gemaakt dan kun je de kaarten direct bij ons of online bestellen.

   Naast onze uitgebreide collectie kerstkaarten kun je natuurlijk ook je eigen ontworpen kaart door ons laten drukken. Ben je zelf niet zo creatief? Geen probleem, onze professionele vormgevers gaan met plezier voor je aan de slag. Dit ontwerp kun je uiteraard ook gebruiken om digitale kerstkaarten te versturen. En wil je dit jaar écht iets bijzonders, bijvoorbeeld een uniek geschenk passend bij jouw kerstkaart? Neem dan snel contact met ons op, we denken graag met je mee.

   Vraag een offerte aan

   Blader door onze collectie

   Maak het extra opvallend met...

   Laat je inspireren

   Blog

   Kerstreclame waar je om moet huilen of lachen

   ontdek meer
   Video

   “Multicopy is bij Mosa het verlengstuk van de afdeling marketing”

   ontdek meer
   Video

   Nieuwe printtechniek voor koffers samen met Princess Traveller

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Dat kan zeker. Je krijgt van ons een digitaal bestand in het juiste formaat. Je kunt de uitnodiging dan eenvoudig meesturen met een e-mailing of bijvoorbeeld op je website of sociale mediakanalen plaatsen

   Opvallen is belangrijk. Zorg dus voor een goed, aantrekkelijk ontwerp. En beelden zeggen meer dan woorden. Gebruik dus zo min mogelijk tekst en zoveel mogelijk beeld. Tip: stuur je gasten een persoonlijk toegangsbewijs, een VIP-kaart of een polsbandje. Als je daarmee aansluit bij het thema van je evenement, komt iedereen alvast in de sfeer. Wij denken graag met je mee over originele invalshoeken.

   Zeker niet! We kunnen alle formaten en vormen voor je maken. Een poster in een koker zorgt er bijvoorbeeld voor dat je uitnodiging meteen opvalt. Je kunt het dus letterlijk zo klein of zo groot maken als je zelf wilt.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer