Banner-small

Zoek een vestiging

Cadeauverpakkingen met meerwaarde

Zo wordt elk cadeau een feestje

Een cadeau is pas compleet met een mooie verpakking. Met een feestelijke cadeauverpakking voeg je waarde toe aan je product en zorg je voor herkenbaarheid. Multicopy ontwerpt en bedrukt cadeauverpakkingen die jouw product extra allure geven. En die een glimlach op het gezicht van elke ontvanger toveren. Zo wordt het geven van een cadeau pas écht een feestje!
Vandaag geopend:

-

   Soorten cadeauverpakkingen

   Naast het welbekende cadeaupapier zijn er grenzeloos veel mogelijkheden om je product feestelijk te verpakken. Bij kleinere geschenken kun je denken aan cadeauzakjes, cadeautasjes, cadeaudoosjes of cadeaublikjes. Voor grotere producten zijn er cadeaudozen verkrijgbaar in alle denkbare afmetingen. En geef je een flesje wijn cadeau? Dan zijn de speciale wijnverpakkingen ideaal. Of kies een mooi wijnkistje, waarvan we de houten deksel in full colour voor je kunnen bedrukken. Ook voor cadeaubonnen hebben we speciale geschenkverpakkingen, die het geven én krijgen ervan nog leuker maken (de zogenaamde pillowpacks). Nog een ideetje: voeg iets extra’s toe aan je cadeau. Bijvoorbeeld een toilettas bij verzorgingsproducten. Of een kurkentrekker bij een fles wijn. Succes gegarandeerd!

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Met unieke direct mail neemt U-Boat Worx prospects mee de diepte in

   ontdek meer
   Video

   Een nieuwe look voor Joop den Boer Linnen & Lingerie

   ontdek meer
   Video

   “Multicopy is bij Mosa het verlengstuk van de afdeling marketing”

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sluiting met magneetjes, wat je cadeau een luxe uitstraling geeft. Ook heel stijlvol is een bedrukte sluitzegel, full colour bedrukt. Maar misschien nog wel het meest feestelijk is de rozetsluiting. Die zit in de vorm van het doosje en lijkt op een roos. Het maakt je cadeautje extra bijzonder en waarschijnlijk kan de ontvanger niet wachten het pakje open te maken!

   Natuurlijk kan dat. Kom even bij ons langs, dan kijken we ernaar. Er is altijd een Multicopy-vestiging bij jou in de buurt.

   Een glanzende cadeauverpakking heeft een chique uitstraling. Houd je het liever wat rustiger of ga je voor een milieuvriendelijke verpakking? Kies dan juist voor simpel. Less is in dat geval more!

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer