Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Hygiënisch werken: ook op beurzen en evenementen

Van desinfectiedoekjes tot desinfectiezuil in jouw huisstijl

Hygiënisch werken is niet alleen tijdens corona van belang. Ook daarna blijft hygiëne een grote rol spelen in onze samenleving en het bedrijfsleven. Plaats daarom bij de ingang van je pand, evenement of beursstand een desinfectiezuil. Zo kunnen bezoekers én medewerkers snel hun handen desinfecteren voordat ze naar binnen gaan en voorkom je besmettingen met virussen. Multicopy kan een desinfectiezuil voor jouw bedrijf maken met een eigen print. Bijvoorbeeld met je logo, of een afbeelding passend bij je bedrijf. Daarnaast kunnen we desinfectiezeep, handgel, desinfectiedoekjes en desinfectiedispensers in jouw huisstijl bedrukken.
Vandaag geopend:

-

   Hygiënisch werken met CoversafeTM

   Deurklinken, lichtknopjes, bureaus, tafels, balies, trapleuningen en bijvoorbeeld bedieningspanelen worden veel met de handen aangeraakt. Om je werkomgeving veiliger te maken en te beschermen tegen ziektekiemen kunnen wij deze voor je bekleden met CoversafeTM. Dat is een anti-microbiële, PVC-vrije, transparante en zelfklevende folie. CoversafeTM is getest en goedgekeurd volgens ISO 21702, ook voor covid-19. Een ideale oplossing voor bars, restaurants, hotels, winkels, openbaar vervoer, laboratoria, verzorgingstehuizen, vergaderruimtes, ziekenhuizen en natuurlijk ook op beurzen en evenementen. En de bevestiging? Dat doen wij ook voor je!

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Efficiënt communicatiemanagement voor LSG-Rentray

   ontdek meer
   Video

   Nieuwe printtechniek voor koffers samen met Princess Traveller

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Dat kan. Een nog mooiere oplossing is een complete (kartonnen) zuil waar al je hygiëneproducten mooi bij elkaar staan, inclusief afvalbak.

   De folie is dun, transparant en mat en valt dus bijna niet op. Bovendien is de folie zonder lijmresten te verwijderen.

   We kunnen de folie voorzien van een etiket om de beschermende werking aan te geven. Ook kunnen we etiketten bij de entree plaatsen.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer