Banner-small

Zoek een vestiging

Een gepersonaliseerde koffer met naam, logo of eigen tekst

Koffers bedrukken: laat je creativiteit de vrije loop

Op vakantie of stedentrip met je eigen, gepersonaliseerde koffer: hoe leuk is dat? Ook voor het bedrukken van je koffer kun je bij Multicopy terecht. En de mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen de koffer bijvoorbeeld bedrukken met jouw logo, campagnebeeld of slogan. Zelfs een gepersonaliseerde koffer met de naam van de gebruiker is mogelijk. Zo’n bedrukte koffer is trouwens ook een origineel cadeau om weg te geven als eindejaarsgeschenk, als bedankje, met een actie of evenement. Vul de koffer met bedrukte (promotionele) artikelen, een kaartje, een kofferlabel, een wikkel… Laat je creativiteit de vrije loop, dan regelen wij de rest!
Vandaag geopend:

-

   Specialist in het bedrukken van gepersonaliseerde koffers

   Voor het bedrukken van gepersonaliseerde koffers, vooral in kleine oplagen, is een speciale printtechniek nodig. Dit komt vooral door de dikte van het product en het specifieke materiaal. Multicopy heeft wereldwijd de enige printer die op een hoogte van 40 cm kan bedrukken. Hiermee kunnen we koffers in zowel grote als kleine oplagen bedrukken, maar ook andere promotionele artikelen met een ‘lastige’ hoogte. Full colour en haarscherp, zelfs op het lastige materiaal van koffers met een lichte structuur. Je kunt bij ons kiezen voor een matte of glanzende afwerking. Bovendien worden de koffers voorzien van een krasvaste coating. Zo ben je ervan verzekerd dat je bedrukking lang mooi blijft. Princess Traveller, de producent van onze koffers, is een tevreden klant.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Suske & Wiske komen tot leven in het Stedelijk Museum dankzij grootformaat printen

   ontdek meer
   Video

   Nieuwe printtechniek voor koffers samen met Princess Traveller

   ontdek meer
   Video

   Opvallende autoreclame op het racecircuit voor FobGuard

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   We drukken je naam, logo of tekst rechtstreeks op de koffer, inclusief een krasvaste coating. Deze zorgt ervoor dat de bedrukking lang mooi blijft. Mocht je koffer echter beschadigen, dan zal dit ook van invloed zijn op de bedrukking. Dat is helaas onoverkomelijk.

   Jazeker! We kunnen niet alleen bijpassende kofferlabels voor je verzorgen, maar bijvoorbeeld ook weerbestendige doming stickers (3D-stickers). En wil je een compleet geschenk maken van je gepersonaliseerde koffer? Vul ‘m dan met een aantal bijpassende, bedrukte relatiegeschenken. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

   We werken samen met Princess Traveller, een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van koffers, tassen en reisaccessoires. Uit hun collectie hebben we de standaard witte en zwarte cabinsize-modellen op voorraad. Ben je op zoek naar een andere koffer? Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee!

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer