Banner-small

Zoek een vestiging

Bouwtekeningen en posters met de grootste aandacht

De uiterste zorg voor jouw opdracht

Het printen van bouwtekeningen en posters vereist uiterste precisie. Want bij grote formaten zijn zelfs de kleinste details goed zichtbaar. Bovendien zitten in een bouwtekening vele uren creativiteit en vakmanschap. Bij Multicopy behandelen wij jouw opdracht daarom met extra zorg en aandacht.
Vandaag geopend:

-

   Posters en bouwtekeningen printen in de hoogste kwaliteit

   Wil je een bouwtekening laten printen? Dan is Multicopy graag jouw partner. Of je nu een CAD-tekening of een papieren versie bij ons aanlevert, onze prints zijn altijd van de hoogste kwaliteit, 100% maatvast en volledig identiek aan het origineel. Multicopy maakt nog veel meer grootformaat prints. Ook posters printen wij graag voor je. Dat kan in elke gewenste oplage, al vanaf 1 stuk. Speciaal voor architecten en bouwbedrijven maken we ook complete bestekmappen, bouwborden en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden!

   Vraag een offerte aan

   Veelgestelde vragen

   Dat is zeker mogelijk. Je kunt ze bijvoorbeeld laten lamineren of afdrukken op speciaal waterafstotend papier, dat ook nog eens onscheurbaar is. Zo zijn je prints optimaal beschermd tegen weer en wind. Ook op de bouwplaats!

   Grote formaten produceren wij vanaf de rol. De rolbreedte is daarbij bepalend voor de grootte, de lengte is onbeperkt. De meeste posters worden echter geprint op A3- t/m A0-formaat.

   De A-serie begint bij A10 (het kleinste formaat) en loopt tot A0 (met de grootste afmetingen). Bij elk volgende formaat (van klein naar groot) is de lange zijde steeds het dubbele van de korte zijde van het kleinere formaat.

   Voor posters en bouwtekeningen worden de onderstaande formaten het meest gebruikt:

   A0-formaat

    

   84,1 x 118,9 cm

   A1-formaat

    

   59,4 x 84 cm

   A2-formaat

    

   42 x 59,4 cm

   A3-formaat

    

   29,7 x 42 cm

   Misschien ook interessant