Banner-small

Zoek een vestiging

Jouw persoonlijke print op de muur

Uniek behang voor een inspirerende werkplek

Een sfeervolle, aansprekende ruimte werkt inspirerend. Werknemers voelen zich er prettiger en ze zijn ook nog eens productiever. En in een mooie ontvangstruimte voelen gasten zich direct welkom. Je kunt dit bereiken door de muren in je huis, kantoor of showroom te voorzien van uniek, gepersonaliseerd behang. Bij Multicopy kunnen we behang bedrukken met elke gewenste print. Laat je creativiteit dus de vrije loop en ontwerp je eigen, persoonlijke muurbekleding.
Vandaag geopend:

-

   Behang met print van de hoogste kwaliteit

   Je kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten behang. Wat dacht je bijvoorbeeld van naadloos fotobehang uit één stuk? Dit behang heeft geen overlappende banen of storende naadjes en is heel eenvoudig en snel aan te brengen. Het is dan ook erg geliefd bij onder andere standbouwers. Bovendien wordt het veel gebruikt als wallcovering en decoratie in ziekenhuizen, kantoren, woonkamers, winkels en andere openbare gelegenheden. Maar we hebben bijvoorbeeld ook speciaal behang dat de akoestiek van een ruimte verbetert en in een mum van tijd lelijke muren verbergt. Met eigen ogen zien? Kom langs, we tonen je graag een aantal voorbeelden. Uiteraard is al ons behang van uitstekende kwaliteit. Zo hebben we behang dat niet scheurt of kreukt, en speciaal behang dat lichtbestendig en waterafstotend is. Je hoeft niet bang te zijn voor verkleuren en het behang is goed afneembaar. Er is zelfs behang verkrijgbaar met een brandcertificaat, waardoor het erg geschikt is als decoratie in openbare ruimtes. Als je een klein beetje handig bent, breng je het behang eenvoudig zelf aan. Maar je kunt dit klusje natuurlijk ook aan onze vakmensen overlaten. We helpen je graag!

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Efficiënt communicatiemanagement voor LSG-Rentray

   ontdek meer
   Video

   Een compleet nieuwe uitstraling voor woonzorgcentrum Leo Polak

   ontdek meer
   Video

   Van adviesgesprek tot compleet nieuwe uitstraling voor Bakkerij Botman

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Ja, dat is echt een fluitje van een cent. Je kunt je muren dus regelmatig een andere sfeer of boodschap geven door een nieuw behang aan te brengen.

   De muur van een toilet bekleden kan heel goed met naadloos fotobehang. We raden je dan wel een behandeling met een antibacteriële coating aan. Daarmee wordt het behang geschikt voor toiletten en doucheruimtes, maar bijvoorbeeld ook voor ziekenhuizen, zorginstellingen en kinderdagverblijven.

   Nee hoor, dat is helemaal niet nodig. Voor dit soort ondergronden hebben we speciaal behang van wat dikker materiaal, waarmee je gaten en oneffenheden tot 4 mm prima kunt afdekken. Je hoeft de ondergrond niet te egaliseren en zo bespaar je dus extra kosten! Ook dit behang is eenvoudig aan te brengen. Het materiaal zorgt bovendien voor een betere akoestiek én dankzij de isolerende werking helpt het ook nog eens bij het verlagen van je energierekening.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer