slide-undefined

Homepage

Zoek een vestiging

FAQ

De naam Multicopy is heel bekend, maar zegt niet alles wat we vandaag de dag voor onze klanten doen. Daarom hebben we aan onze naam The Communication Company toegevoegd: we zijn een communicatiebedrijf. We regelen alles voor onze klanten als het gaat om beter opvallen, effectiever communiceren en het versterken van klantentrouw. We hebben adviseurs en ontwerpers in eigen huis en schakelen desgewenst gespecialiseerde professionals in. Bijvoorbeeld voor videofilms, data-analyse, crossmedia-oplossingen etc. Handig voor u is dat u één aanspreekpunt hebt die alles voor u regelt.

Multicopy heeft een erg breed pakket aan communicatiediensten waarmee het MKB zich kan onderscheiden en hun marketingdoelstellingen kan realiseren. Het aanbod breidt ook steeds uit. Binnen Multicopy The Communication Company worden de medewerkers continu getraind in kennis van moderne communicatietechnieken. Daarnaast worden zorgvuldig externe partijen geselecteerd waarmee wordt samengewerkt om steeds de nieuwste communicatiemogelijkheden en -trends te kunnen implementeren voor onze opdrachtgevers.

Ja, Multicopy is een franchiseorganisatie en elke vestiging wordt geleid door een ondernemer. Dat heeft veel voordelen. Zo praat u met een collega die weet wat ondernemers beweegt. Maar ook iemand die erg betrokken is bij zijn zaak en dus met uw werk. Iemand die de lokale markt als geen ander kent en weet wat mensen beweegt. We zijn eigenlijk ondernemers voor ondernemers.

Multicopy The Communication Company heeft in Nederland circa 60 vestigingen, zo'n 50.000 zakelijke klanten en ruim 250 medewerkers. Multicopy neemt een Top 10 positie in onder de grafische bedrijven in Nederland. Sinds 22 maart 2021 maakt Multicopy deel uit van MBE Worldwide, een toonaangevende externe leverancier van verzend-, fulfilment-, print- en marketingoplossingen met meer dan 2.800 locaties in 53 landen, inclusief Multicopy. Ga voor meer informatie over MBE Worldwide naar www.mbecorporate.com. Veel kennis en ervaring wordt internationaal gedeeld.