Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Stickers, labels en etiketten waar je nóg beter mee opvalt

Daar mag je mee gezien worden

Stickers laten bedrukken met jouw logo? Stickers zijn een populaire en effectieve manier om je product, dienst of bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Multicopy maakt labels en etiketten in alle maten en vormen, en voor allerlei toepassingen. Van labels voor op een pakketje tot raamstickers als eyecatcher voor je bedrijfspand. En alles wat daartussenin zit!
Vandaag geopend:

-

   Stickers in alle vormen en maten

   Etiketten zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en afmetingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van adresetiketten, wijnetiketten of bierflesetiketten op maat? Of je nu op zoek bent naar autostickers, whiteboardstickers of veiligheidsetiketten: voor vrijwel iedere denkbare toepassing kan Multicopy een passende sticker of etiket maken. Ook voor vloerstickers, raamstickers en muurstickers kun je bij ons terecht. Tip: kies voor contrasterende kleuren en een korte tekst. Zo blijft jouw boodschap nog beter plakken!

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Zorgenvrij leren bij Calibris Contract dankzij print on demand

   ontdek meer
   Video

   Van adviesgesprek tot frisse uitstraling voor Total Home Concept

   ontdek meer
   Video

   “Multicopy is bij Mosa het verlengstuk van de afdeling marketing”

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Dat hangt af van jouw wens of gebruiksdoel. Wij leveren etiketten op vel of rol als dit voor de verdere verwerking noodzakelijk is. Denk aan het inprinten van A4-vellen of het gebruik van een dispenser. Losse etiketten of stickers zijn meestal voorzien van een slit aan de achterzijde, of pelrand aan de voorzijde.

   Dit is afhankelijk van het gebruiksdoel. Een etiket voor een envelop of verpakking heeft een permanente hechting. Een raam-of autosticker is altijd weer te verwijderen. Er is wel verschil in gebruiksduur. Een dot-folie wordt bijvoorbeeld gebruikt voor kortdurende promoties. Wij adviseren je graag!

   Ja, Multicopy levert vloerstickers voor diverse ondergronden. Er bestaan stickers voor laminaat, tegels en zelfs voor vloerbedekking of asfalt.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer