Banner-small

Zoek een vestiging

Groots communiceren met steigerdoeken en spandoeken

Alle ogen op jou gericht!

Steigerdoeken zijn een geweldige manier om op te vallen. Want dankzij hun grote formaat trekken ze alle aandacht. Maar ook met een spandoek zorg je dat alle ogen op jou gericht zijn. Spandoeken zijn niet alleen ideaal voor beurzen of festivals. Je kunt ze ook heel goed inzetten bij speciale gelegenheden zoals een opening, jubileum of festival. En heb je al eens gedacht aan dranghekdoeken? Daarmee leid je het publiek in goede banen én kun je tegelijkertijd groots communiceren. Een echte winwin dus!
Vandaag geopend:

-

   Steigerdoeken in elk formaat

   Wil je opvallen op de bouwplaats? Met een bedrukte steigerdoek domineert jouw boodschap het straatbeeld. Of je nu een steiger hebt van vele verdiepingen hoog of van enkele panden breed: Multicopy bedrukt jouw steigerdoek in elke maat. Uiteraard op weerbestendig materiaal en compleet afgewerkt en klaar voor montage. Multicopy heeft trouwens nog meer te bieden, voor en tijdens de bouw. Zoals bouwborden, veiligheidsborden, bouwtekeningen, bestekmappen en nog veel meer.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Levensgrote stickers voor tijdelijke winkel Boddeüs

   ontdek meer
   Video

   “Dankzij Multicopy konden wij op tijd live met onze pop-up store”

   ontdek meer
   Video

   Van adviesgesprek tot frisse uitstraling voor Total Home Concept

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Je kunt kiezen uit verschillende materialen. Welk materiaal het meest geschikt is, hangt af van de toepassing en het gebruik. Mesh (gaatjesdoek) laat wind door en is daardoor erg geschikt voor winderige locaties of als je je spandoek op grote hoogte wilt ophangen. Bovendien is het materiaal lichter, net als vlaggendoek. PVC daarentegen is waterafstotend, maar wel zwaarder. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. Op onze vestiging laten we je graag het verschil zien én voelen. Dan kun je meteen ook de printmogelijkheden bekijken. Je bent van harte welkom!

   Kies voor ringen rondom, zodat je het doek eenvoudig kunt ophangen met touw, tie-wraps, haken, elastisch koord of span-elastieken. Naar wens kun je je spandoek ophangen met of zonder frame. Ga je voor een frame, dan heb je nog de keuze tussen een muurframe of een losstaand frame. Geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan? Geen probleem. Ons montageteam kan het frame en spandoek professioneel voor je ophangen of plaatsen. Lekker makkelijk toch?

   Een steigerdoek is ideaal om de bouwplaats af te schermen. Zo zorg je voor een nette uitstraling. Bovendien kun je met je bedrukking een prachtige sfeerimpressie geven van het eindresultaat. Zo laat je voorbijgangers toch een beetje zien wat er achter de schermen gebeurt, terwijl je tegelijkertijd reclame maakt voor je bedrijf. Er zijn trouwens nog veel meer mogelijkheden om promotie te maken op het bouwterrein. Denk aan bouwhekdoeken, bouwschutting, vlaggen en bouwborden. Multicopy regelt het allemaal voor je.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer