Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Multicopy Nijmegen is verhuisd

Nieuws

Nijmegen, 8 december 2023.- Multicopy The Communication Company | Nijmegen is verhuisd naar Bijsterhuizen 1120 B. Hier vind je nu een creatief communicatiecentrum voor het mkb met een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten.

Ondernemer Robert Gijsbers levert samen met zijn team slimme communicatieoplossingen voor steeds meer bedrijven, organisaties en overheidsinstanties in de regio. Alles om hen de grootsheid te geven die ze verdienen.

Robert Gijsbers: “Of het nu gaat om direct mailings, folderpresentaties, gevelreclame, autobelettering, websites, e‑mailings, posters, vlaggen, promotionele artikelen en bedrijfskleding of de creatie en uitvoering van een huisstijl. Vanaf onze nieuwe locatie zijn wij voortaan nog beter in staat om al onze klanten maximaal te ondersteunen met effectieve communicatieoplossingen. ”

“Onze kracht zit in ons totaalaanbod”, vervolgt Robert enthousiast. “Van advies en creatie, tot productie en installatie. Daarom worden we veel ingeschakeld voor projecten. Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van een evenement. Wanneer we hier al in een vroeg stadium bij worden betrokken kunnen we goed over alles meedenken en onze creativiteit de vrije loop laten. Dan wordt de communicatie echt naar een volgend level getild en kunnen we onze klanten écht de grootsheid geven die ze verdienen!”

Nieuwe locatie

Multicopy The Communication Company | Nijmegen is voortaan te vinden aan Bijsterhuizen 1120 B in Nijmegen.