Banner-small_dekstopBanner-small_mobile

Zoek een vestiging

Van carwrapping tot gevelreclame: zo val je duurzaam op

Natuurlijk wil jij als ondernemer je steentje bijdragen aan een betere wereld. Daarom kiezen steeds meer ondernemers voor elektrische bedrijfswagens. En uiteraard wil je daar graag je bedrijfsnaam en -logo op. Maar wist je dat autobestickering niet bepaald bekend staat om haar milieuvriendelijke karakter? Het materiaal heeft doorgaans een korte levensduur en bevat veel PVC, dat niet gerecycled kan worden. Gelukkig kan het ook anders: met duurzame carwrapping. Daarbij gebruiken we PVC-vrije folie en milieuvriendelijke inkt. Dat heeft veel minder impact op het milieu. Maar er zijn nog meer nieuwe ontwikkelingen rond duurzame carwrapping. Zo wordt er gewerkt aan een nieuwe technologie zonder lijm of kleefmateriaal. Een nóg groenere optie dus. Zo helpt Multicopy je graag om groene meters te maken!
Vandaag geopend:

-

   Misschien ook interessant

   Duurzame alternatieven voor alle buitenreclame

   Ook op andere gebieden van buitenreclame valt nog veel milieuwinst te behalen. Of het nu gaat om carwrapping of gevelbelettering: we denken graag met je mee over duurzame alternatieven. Daarmee valt jouw onderneming positief op.

   Laat je inspireren

   Case

   Efficiënt communicatiemanagement voor LSG-Rentray

   ontdek meer
   Crossmedia
   Waarom minder loze ruimte in je verzenddozen zo essentieel is
   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Papier kan gemaakt worden van alles wat vezels heeft. Denk aan planten, grassen, textielresten en zelfs groentes. 

   Bamboe is een van de snelst groeiende gewassen. Hierdoor is het erg geschikt als grondstof voor onder andere papier. Ook is het een goede vervanger van plastic.

   Een makkelijke manier is om lokaal zaken te doen. Koop om de hoek en steun lokale ondernemers.