Beschermingsmaterialen

Beschermingsmateriaal en hygiënische oplossingen

Sinds de uitbraak van het coronavirus is menig bedrijf er door kuchschermen, waarschuwingsborden en tape op de grond niet bepaald mooier op geworden. Maar dat is echt niet nodig! Multicopy komt met mooie oplossingen voor beschermingsmaterialen en hygiëneproducten. Zodat ze een aanvulling zijn op het interieur.

Bescherming in stijl

Beschermingsmaterialen hoeven niet saai of lelijk te zijn. Hieronder treft u enkele inspirerende voorbeelden aan.

Wachtruimtes
Corona bescherming wachtruimte

Stoeltjes afplakken in wachtkamers is voortaan verleden tijden met deze wachtkamerpoppen. Met deze toepasselijke oplossing voor de anderhalve meter maatregel blijft de wachtruimte toch sfeervol. Zo kan de kleding bijvoorbeeld worden aangepast in uw huisstijlkleuren.

Mondkapjes
Corona bescherming mondkapjes

Ook mondkapjes hoeven absoluut niet saai te zijn. Wij kunnen deze door middel van full colour sublimatie volledig voorzien van een creatief ontwerp dat aansluit bij uw bedrijfskleuren en/of uw bedrijfslogo. Of u ze nu aan uw medewerkers geeft voor op het werk of om er veilig mee naar het werk te reizen... Voortaan doen ze dat in stijl.

Desinfectiezuilen
Corona bescherming desinfectiezuil

Een statafel bij de entree met een flesje desinfecterend materiaal? Ook dat kan mooier en toch betaalbaar en duurzaam. Wat dacht u van een Desdesk of een Deskolom van karton volledig in uw huisstijl? U kunt kiezen voor een variant met een los flesje of met een elleboogdispenser. Net wat past in uw budget.

Hygiënische artikelen
Corona bescherming hygiënische artikelen

Ook hygiënische artikelen kunnen met een bedrukking in uw huisstijl worden geleverd. Bijvoorbeeld handreinigingsgel, reinigingsdoekjes of pakjes zakdoekjes.

Voor de thuiswerkers
Corona bescherming thuiswerkoplossing

Blijven u en uw medewerkers (deels) thuiswerken? Zorg dan voor een professionele achtergrond voor tijdens het videobellen. Dit kan door middel van een kartonnen achterwand of roll up banner met daarop een neutrale achtergrond of een mooi sfeerbeeld die past bij uw professionele uitstraling.

Preventieschermen
Corona bescherming preventieschermen

Wilt u preventieschermen makkelijk kunnen (ver)plaatsen dan is dat in verschillende vormen en materialen mogelijk. Maar het mooiste van alles is nog dat deze ook in full colour bedrukt kunnen worden. Bijvoorbeeld met een mooie klimplant. In dat geval wordt een scherm zelfs een lust voor het oog!

Akoestische preventieschermen
Corona bescherming akoestische preventieschermen

En wat dacht u van materialen die extra functioneel zijn? Zo kunnen de borden met maatregelen of preventieschermen ook geleverd worden van akoestisch materiaal. Op deze manier draagt dat meteen bij aan de sfeer in uw bedrijf. Of wat dacht u van een mooi groot spanframe dat u flexibel kunt aanpassen wanneer de coronaregels wijzigen of met een prachtig mooie foto. Met een nieuw doek haalt u binnen no-time een compleet nieuwe boodschap of sfeer in huis.

Digital signage
Corona bescherming digital signage

Met digital signage kunt u niet alleen meerdere wisselende beelden laten zien, met de juiste software kan bovendien het aantal mensen in uw bedrijf worden geteld en krijgen nieuwe bezoekers bij de entree direct te zien of ze meteen welkom zijn of dat ze nog even op hun beurt moeten wachten. Effectief en toch heel mooi.

En nog veel meer...

Multicopy denkt graag met u mee. Neem contact met ons op voor oplossingen op maat. 

Neem contact op