Afstand bewaren

Samen sterk in de strijd tegen corona

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan bent u als ondernemer verplicht om maatregelen te nemen zodat mensen afstand tot elkaar (kunnen) nemen. Bij de ingang van uw bedrijfspand moet hier duidelijk over gecommuniceerd worden.

Multicopy heeft verschillende communicatiematerialen ontwikkeld die u in lijn met dit beleid en die u kunt inzetten om de regels in uw bedrijf duidelijk te maken. Een greep uit de mogelijkheden:

Aangepaste bedrijfskleding
Corona materialen T-shirt

Houd uw medewerkers veilig en gezond door duidelijk op hun kleding te communiceren dat klanten ook van hen afstand moeten houden. Dit kan met nieuwe kleding, maar ook met speciaal materiaal dat op de bestaande kleding kan worden geplakt.

Banners en posters
Corona materialen Banner

Met informatie op banners of posters kunt u bij de entree uw maatregelen kenbaar maken. Het maximale aantal klanten, winkelwagentje/mandje verplicht, de voorkeur voor contactloos betalen en eventuele andere regels die we hieraan kunnen toevoegen.

Informatieborden
Corona materialen Stoepbord

Attendeer klanten binnen en buiten uw vestiging op de regel om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. We kunnen hiervan ook vloerstickers maken.

Aan de kassa
Corona materialen Kassadevider

Het is goed om bij de kassa de 1,5 meter afstand nog eens extra te benadrukken voor de veiligheid van uw medewerkers. Dit kan met kassaband deviders, maar ook met plexiglas dat we desgewenst kunnen bedrukken met deze afstandsregel, uw logo, acties of andere informatie.

Op de vloer
Corona materialen Vloerape

Met behulp van tape kunt u de 1,5 meter afstand heel inzichtelijk maken. Maak er kaders van voor uw toonbank/balie of zet strepen achter elkaar op 1,5 meter afstand.

En nog heel veel meer...

Multicopy helpt u graag met de coronacommunicatie in en om uw bedrijf.

Neem contact op