Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Flyers en brochures waar je indruk mee maakt

Een flyer of brochure werkt!

Flyers en brochures zijn een krachtig middel om jouw doelgroep te informeren over jouw bedrijf, dienst of product. Flyers bestaan uit één vel papier (enkelzijdig of tweezijdig bedrukt) en worden voornamelijk gebruikt als weggever. Brochures bestaan uit meerdere pagina’s en zijn daarom bij uitstek geschikt om uitgebreidere informatie te geven. Je kunt flyers en brochures natuurlijk ook actiematig inzetten.
Vandaag geopend:

-

   Flyers en brochures laten drukken

   Multicopy drukt flyers en brochures in alle soorten, maten en kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrijfsbrochure of productbrochure? Of een magazine voor je personeel of je relaties? Ook nieuwsbrieven en clubbladen rollen regelmatig uit onze printers. Natuurlijk kunnen we ook jouw actiefolder of huis-aan-huisfolder perfect produceren. En heb je een proefschrift geschreven of syllabus, dan drukken we die ook met veel plezier voor je af.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Totaaloplossing voor nieuw kledingmerk van Caesar Fashion

   ontdek meer
   Video

   Een nieuwe uitstraling voor Villa Zeezicht

   ontdek meer
   Video

   Van adviesgesprek tot frisse uitstraling voor Total Home Concept

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Een katern bestaat uit een aantal in elkaar gevouwen vellen papier die de basis vormen voor een brochure of boek. Eén zo’n gevouwen vel papier levert vier pagina’s op. Daarom bestaat het aantal pagina’s in een brochure met deze bindwijze altijd uit een viervoud.

   Voor een brochure kun je kiezen uit nietjes of gelijmd gebonden. Een derde mogelijkheid is een wire-o binding. Die is makkelijk open te leggen, en dus bijzonder handig als er in de brochure moet worden geschreven. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een extra stevige cover of voor extra bescherming met laminaat.
   Voor een folder bestaan er verschillende vouwwijzen. De meest gebruikte methoden zijn de enkele vouw en de zigzagvouw. Wil je wat aparts, dan is de kruisslag misschien een goed idee. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

   Een flyer is een enkel vel papier dat ongevouwen is. Een flyer kan enkel- of dubbelzijdig bedrukt zijn. Flyers worden ook wel leaflets genoemd.
   Een folder bestaat ook uit één vel papier, maar is altijd een of meerdere keren gevouwen. 

   Een brochure bestaat uit meerdere pagina’s, die in de rug bij elkaar worden gehouden met bijvoorbeeld nietjes of garen. 

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer