Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Nieuwe eigenaar voor Multicopy Harderwijk

Over Multicopy Harderwijk
Nieuws

HARDERWIJK, 9 maart 2021.- Peter Rotering gaat met verdiend pensioen en heeft het ondernemerschap van zijn vestiging Multicopy The Communication Company | Harderwijk overgedragen aan Martijn Tromp, eigenaar van Multicopy Diemen.

25 jaar lang heeft Peter Rotering met hart en ziel gewerkt aan de opbouw van zijn vestiging Multicopy Harderwijk. Nu hij de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, vond hij het tijd om zijn bedrijf in vertrouwde handen over te dragen.

Peter Rotering: "Ik ken Martijn Tromp vanuit het Multicopy-netwerk, want hij heeft al een succesvolle Multicopy-vestiging in Diemen. Hij was op zoek naar uitbreiding en die kon ik hem met Multicopy Harderwijk bieden. Ik heb er bovendien alle vertrouwen in dat Martijn en zijn team Multicopy Harderwijk verder kunnen laten groeien. Met al hun ervaring en de speciale grootformaat printer waarmee zij ook koffers en veel andere materialen kunnen printen hebben zij mijn klanten in Harderwijk en omstreken heel veel toegevoegde waarde te bieden."

Ondernemer Martijn Tromp: "Dat klopt. Wij hebben wij als enige in Europa een verhoogde UV printer waarmee we onder meer koffers kunnen printen. Het printen van koffers heeft echt een enorme vlucht genomen. Nu is het wel wat rustiger op dat gebied omdat er niet gereisd wordt, maar de vraag is enorm, dus als we straks weer mogen dan gaat het hier helemaal los."

De printer print dan momenteel geen koffers, maar draait nog steeds op volle toeren. Martijn: "Je kunt het niet zo gek bedenken of we kunnen het produceren. Van uithangborden tot wijnkisten en van bokshandschoenen tot mokken en laptops. De inkt die we gebruiken is kras- en weerbestendig en kunnen we door lak nog eens een extra beschermlaag geven.

Steeds weer worden we verrast door de vele mogelijkheden. Klanten vragen of we een bepaald item kunnen bedrukken en als we dat gaan onderzoeken dan blijkt gewoon dat dit geen enkel probleem is. Wat dacht je bijvoorbeeld van het bedrukken van een urn of grafsteen? Het kan! Maar ik had het niet vooraf kunnen bedenken…"

Martijn Tromp: "Als Multicopy The Communication Company is het onze missie om elke onderneming de grootsheid te geven die ze verdient. Ook - of misschien wel juist - in deze tijd. Daarom bieden we de eerste vijf ondernemers die zich hiervoor aanmelden bij Multicopy Harderwijk een gratis Refresh Gesprek aan. In dit gesprek proberen we te achterhalen wat hun echte uitdaging is. Alleen dan kunnen we bepalen wat het echte doel is en kunnen we de juiste communicatiemiddelen inzetten."

"Het maakt niet uit met welke communicatieoplossingen we iemand uiteindelijk kunnen helpen. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo snel, efficiënt en effectief mogelijk hun doelen willen laten realiseren."

Multicopy The Communication Company | Harderwijk is gevestigd aan de Lorentzstraat 39 in Harderwijk.