Joop den Boer

Klaar voor de toekomst met een frisse uitstraling

Joop den Boer Linnen & Lingerie verkoopt, zoals de naam al zegt, een uitgebreid assortiment aan linnen en lingerie. Het bedrijf is gevestigd in Gennep en bestaat al sinds 1917. Liesbeth den Boer heeft de zaak van haar ouders overgenomen en had sterk de behoefte aan een moderne uitstraling. Deze heeft zij tot volle tevredenheid samen met Multicopy The Communication Company gerealiseerd.

Liesbeth den Boer: "De winkel was echt gedateerd. Een beetje jaren 70. Ik realiseerde mij dat er behoorlijk wat moest veranderen als ik klaar wilde zijn voor de toekomst. Het logo was nog wel mooi, maar niet meer van deze tijd. En ik wilde een frissere uitstraling."

Ze raakte in gesprek met Multicopy The Communication Company en van het een kwam het ander. Multicopy ontwierp een nieuw, aangepast logo en paste dit toe in een nieuw design voor de verschillende communicatiemiddelen, zoals bijvoorbeeld het briefpapier, de visitekaartjes en de cadeaubonnen. Daarnaast verzorgde Multicopy de visuals voor in het interieur en aan de buitenzijde van het pand. Ook de website werd opnieuw gebouwd en kreeg een compleet nieuwe look-and-feel.

Liesbeth: "Ik ben echt ontzettend blij met dit nieuwe logo en de uitstraling van al onze communicatiematerialen. Onze winkel ziet er totaal anders uit. De uitstraling is nu één geheel en past veel beter bij ons én bij deze tijd."

"Ik raad het iedereen aan om Multicopy in te schakelen als je een andere uitstraling nodig hebt. Je kunt dit niet alleen als ondernemer. Je hebt een betrouwbare partner nodig die je adviseert en in het proces meeneemt. Multicopy biedt hiervoor een totaalplaatje. En ik weet zeker dat iedere ondernemer zich bij hen thuis zal voelen."

Ik wil graag een Refresh Gesprek