Banner-small

Zoek een vestiging

Een huisstijl laten ontwerpen door Multicopy

Een huisstijl ontwerpen

Je huisstijl is een belangrijk onderdeel van je zakelijke uitstraling. Bovendien onderscheidt jouw bedrijf zich ermee van je concurrenten. Want als het goed is, weerspiegelt je huisstijl je identiteit en imago. Je identiteit is wie je bent, je imago is wat je wilt uitstralen naar je doelgroep. Als je ons je huisstijl laat ontwerpen, is dát ons uitgangspunt. Zo ontstaat een huisstijl die naadloos past bij jouw bedrijf.
Vandaag geopend:

-

   Corporate identity: meer dan een logo

   Een huisstijl bestaat uit meer dan een uniek logo. Ook typografie, kleur en beeld zijn belangrijke huisstijlelementen die bijdragen aan jouw imago. Want welke kleur en wat voor lettertype past het beste bij jouw bedrijf en wat je wilt uitstralen? Ook of je formeel of informeel communiceert is belangrijk. Samen vormen al deze elementen je corporate identity. Door hierover mee te denken, komen we tot een logo dat de kern van jouw bedrijf weerspiegelt. Daarna ontwikkelen we alle communicatiemiddelen – print en digitaal – die je nodig hebt. En werken jouw medewerkers in bedrijfskleding? Dan brengen we ook die in lijn met jouw huisstijl. Vaak veranderen bedrijven door de jaren heen. Misschien is jouw bedrijf sterk gegroeid, richt je je op nieuwe doelgroepen of bied je nieuwe producten of diensten aan. Dan kijken wij graag met een frisse blik of jouw huisstijl nog wel bij je past. We denken met je mee welke aanpassingen je kunt doen zodat je huisstijl je weer past als een jas.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Tredin verrast 400 topprospects met superpersoonlijke direct mail

   ontdek meer
   Video

   Van adviesgesprek tot frisse uitstraling voor Total Home Concept

   ontdek meer
   Video

   Opvallende autoreclame op het racecircuit voor FobGuard

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Een huisstijl laat je ontwerpen wanneer je een bedrijf start. Maar wil je groeien of je bedrijf professionaliseren? Ook dat zijn goede momenten voor een nieuwe huisstijl of om je huisstijl aan te passen.

   In een huisstijlhandboek staan alle regels waar iedereen zich aan moet houden met betrekking tot de huisstijl. Dit helpt om de huisstijl te bewaken.

   Om te beginnen met een huisstijlhandboek. Daarnaast hebben we een handig onlinesysteem waarmee je de huisstijl kunt bewaken. Daarmee kun je onder meer de voorraden van communicatiemiddelen beheren, ze bestellen en rapportages maken. Vraag naar onze demo!

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer