Banner-small_dekstopBanner-small_mobile

Zoek een vestiging

Nieuws

Olifantsgras voor duurzame communicatie

Papier dat is gemaakt van olifantsgras. Dat klinkt niet alleen bijzonder, dat is het ook! Olifantsgras neemt wel 4 keer zoveel CO2 op als een bos met bomen, groeit op arme grond zonder irrigatie of bestrijdingsmiddelen, stimuleert de lokale biodiversiteit en reinigt ook nog eens de grond!

Vandaag geopend:

-

   Duurzame communicatiewaarde

   Olifantsgras groeit in Nederland op braakliggende terreinen, wordt geoogst met bestaande machines die op dat moment toch stilstaan en als kers op de taart worden de vezels op eigen bodem verwerkt tot onder andere papier. En dat papier ziet er ook nog eens prachtig uit met een subtiel gekleurde vezeltjes. Als je duurzaam wilt communiceren dan is dit een van de voorbeelden waarmee dat kan!

   Duurzame communicatie implementeren in jouw bedrijf

   Duurzaamheid integreren in je bedrijfsvoering is allang geen rocket science meer. Ook op het gebied van communicatie zijn de afgelopen jaren heel veel duurzame alternatieven ontwikkeld. Zo kun je bij ons kiezen uit een groot scala aan duurzame papiersoorten. En ook als je op zoek bent naar duurzame promotiemiddelen valt er tegenwoordig heel wat te kiezen. Van kartonnen meubels tot bedrukte glazen flessen: de keuze is enorm. Kortom, nu is hét moment om duurzame keuzes te maken!

   Benieuwd hoe je duurzame communicatie kunt implementeren in jouw bedrijf? Bij Multicopy adviseren we je hier graag over. Vul het onderstaande formulier in, dan maken we snel een afspraak op een van onze vestigingen. Er ligt dan ook een leuk presentje voor je klaar. Dus wacht niet te lang en meld je nu aan!

   Ontdek de mogelijkheden van duurzame communicatie

   Laat je inspireren

   Case

   Efficiënt communicatiemanagement voor LSG-Rentray

   ontdek meer
   Strategie
   Waarom je inkoop ook een belangrijk marketingmiddel is
   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Papier kan gemaakt worden van alles wat vezels heeft. Denk aan planten, grassen, textielresten en zelfs groentes. 

   Bamboe is een van de snelst groeiende gewassen. Hierdoor is het erg geschikt als grondstof voor onder andere papier. Ook is het een goede vervanger van plastic.

   Een makkelijke manier is om lokaal zaken te doen. Koop om de hoek en steun lokale ondernemers.