Banner-small

Zoek een vestiging

Slimme bewegwijzering voor binnen en buiten

Snel op de plaats van bestemming

Natuurlijk wil je dat klanten en bezoekers makkelijk hun weg kunnen vinden in en rondom je bedrijf. Duidelijke bewegwijzering, zowel binnen als buiten, is daarom geen overbodige luxe. Multicopy drukt en maakt slimme bewegwijzering, zodat je gasten zonder nadenken op hun bestemming aankomen. Van wegwijzers naar de verschillende afdelingen tot naamborden bij kantoorruimtes. En van signs boven winkelpaden tot aan wegmarkeringen naar de uitgang van je parkeerterrein.
Vandaag geopend:

-

   Bewegwijzering in elke gewenste uitvoering

   Multicopy drukt en print bewegwijzering op allerlei materialen. Van hoogwaardige materialen zoals hout, kunststof en aluminium tot speciale materialen zoals Dibond of Forex. Heb je speciale wensen? Ook dat is geen probleem. Of je nu een naambord nodig hebt of een informatiebord, een parkeerbord of een evenementenbord: wij regelen het voor je.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Levensgrote stickers voor tijdelijke winkel Boddeüs

   ontdek meer
   Video

   Een compleet nieuwe uitstraling voor woonzorgcentrum Leo Polak

   ontdek meer
   Video

   Van adviesgesprek tot compleet nieuwe uitstraling voor Bakkerij Botman

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Zorg dat de bewegwijzering eenduidig is. Breng de borden en wegmarkeringen aan op logische plaatsen en gebruik duidelijke teksten en pijlen. Dat zorgt voor houvast en voorkomt verwarring. En zijn er wijzigingen in de route? Vergeet dan niet om ook de bewegwijzering direct aan te passen. Zo voelen je gasten of klanten zich altijd welkom!

   Wij maken bewegwijzering in alle soorten en maten, zowel voor binnen als buiten. Voorbeelden van toepassingen buitenshuis zijn entreebordjes, wegwijzers naar de uitgang of de parkeerplaats. Voor binnengebruik kun je denken aan markeringen van looproutes naar specifieke afdelingen en ruimtes. Maar ook om de benaming van de ruimtes zelf, zoals vergaderruimtes, toilet etc. Je kunt hiervoor diverse materialen gebruiken: van vloerstickers, muurstickers en raamstickers tot bordjes op de muur, de deur of aan het plafond. En wil je een vluchtroute markeren? Of wil je mensen vragen om privacyredenen afstand te houden tot anderen, bijvoorbeeld bij een balie? Ook daarvoor hebben wij passende oplossingen.

   Een duidelijke bewegwijzering geeft je bezoekers vertrouwen in je bedrijf. Door te laten zien dat je het beste voorhebt met je klanten, zorg je voor een goede klantbeleving en dat komt je imago ten goede. Een goed gemarkeerde route voorkomt bovendien opstoppingen en zorgt voor een efficiënte doorstroom van je bezoekers. En als je je huisstijl consequent doorvoert in je bewegwijzering, straal je ook nog eens professionaliteit uit.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer