Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Autoreclame: je visitekaartje op de weg

Overal en altijd herkenbaar

Je auto's, bestelwagens en misschien wel trucks zijn bijna dagelijks onderweg en rijden vele tienduizenden kilometers per jaar. Waarom zou je ze dan niet laten opvallen! Met herkenbare autoreclame ben je altijd zichtbaar aanwezig, niet alleen voor je klanten maar ook voor je prospects. En geef je overal je visitekaartje af.
Vandaag geopend:

-

   Autoreclame in jouw huisstijl

   Wil je alleen een enkele sticker op je auto, bijvoorbeeld met je logo of bedrijfsnaam? Of denk je eerder aan de complete carwrapping van je bedrijfsvoertuig? Multicopy bedenkt, produceert en monteert alle vormen van autoreclame. Als je wilt kunnen we je complete wagenpark helemaal in jouw huisstijl beplakken. Maar ook een wisselende bestickering voor je auto’s is mogelijk, passend bij een speciale actie. Voor elk budget bieden we een geschikte oplossing.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Allround communicatiepartner voor beachclub Bries

   ontdek meer
   Video

   Opvallende autoreclame op het racecircuit voor FobGuard

   ontdek meer
   Video

   Van adviesgesprek tot frisse uitstraling voor Total Home Concept

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Het belangrijkste is vooral dat de reclame onderscheidend is en past bij jouw bedrijf en huisstijl. Een goed ontwerp in de juiste vorm bevat niet te veel informatie. Denk dus na over een korte, pakkende boodschap. Zo is in één oogopslag duidelijk wat je te bieden hebt.

   Zeker, dat is zelfs heel slim!  Je auto is immers een rijdend reclamemiddel en op deze manier kun je in relatief korte tijd toch een groot publiek bereiken. Een campagne, tijdelijke actie of bijvoorbeeld vacatures kun je met speciale stickers tijdelijk op je auto’s bevestigen en eenvoudig verwijderen. Dit kan ook met magneetstickers. Wij adviseren je hier graag over.

   Allereerst horen we graag wat jouw wensen zijn. Op basis daarvan maken we dan een eerste ontwerp. Wil je daarna nog dingen veranderen? Geen probleem, dat kun je gewoon bij ons aangeven. Als alles akkoord is, maken we een afspraak om de autoreclame op je voertuig(en) te plakken of om je auto(‘s) te wrappen.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer