Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Ongestoord aan het werk

Akoestische panelen voor een comfortabele werkplek

Soms zou je willen dat het niet zo zou galmen in je vergaderzaal, kantoor of trappenhuis. Maar ook op je thuiswerkplek kun je soms flink last hebben van holle klanken. Het is storend, vermoeiend én haalt je uit je concentratie. Denk dan eens aan akoestische panelen of akoestisch behang. Die absorberen en isoleren geluidsgolven, waardoor deze niet verder weerkaatsen. Met akoestische panelen wordt elke werkplek comfortabeler en hoef je je niet meer te ergeren aan geluidsoverlast. Multicopy maakt ze voor je!
Vandaag geopend:

-

   Akoestische panelen en akoestisch behang

   Akoestische panelen een akoestisch behang kun je op verschillende manieren in een ruimte toepassen. Aan de wand of aan het plafond bijvoorbeeld. Of multifunctioneel als deskdivider of (mobiele) roomdivider. Zo’n scheidingswand dempt ongewenste geluiden en maakt een ruimte tegelijk overzichtelijk en gezellig. Voor welke oplossing je ook kiest, Multicopy is jouw partner. We kunnen de panelen en het behang voorzien van elke gewenste print. En natuurlijk zorgen we er ook voor dat de panelen helemaal passen bij de stijl van jouw bedrijf of ruimte.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Raamstickers met variabele korting laten modezaak Lodewijk opvallen

   ontdek meer
   Video

   Een compleet nieuwe uitstraling voor woonzorgcentrum Leo Polak

   ontdek meer
   Video

   Van adviesgesprek tot frisse uitstraling voor Total Home Concept

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Nee, we hebben ook een heel leuk alternatief in de vorm van hexagons (zeshoekige tegels). Met de verschillende delen stel je zelf de mooiste creaties samen.

   Nee, je kunt ze ook prima aan het plafond bevestigen. Het plafond is het grootste gladde oppervlak in een ruimte, en dat maakt het bij uitstek geschikt voor akoestische panelen. Bovendien maak je er met een opvallende print een echte eyecatcher van! Daarnaast kun je akoestische panelen ook heel goed gebruiken als roomdivider. Daarmee creëer je ook nog eens extra privacy.

   Roomdividers zijn zowel enkelzijdig of dubbelzijdig geprint verkrijgbaar. Daarnaast kun je kiezen uit een vaste scheidingswand of een verrijdbaar exemplaar. Dat laatste is vooral handig om op een stijlvolle manier tijdelijk een deel van je ruimte af te schermen. Maak je roomdivider extra onderscheidend met een persoonlijke print. Laat je creativiteit gerust de vrije loop!

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer