Princess Traveller

Gepersonaliseerde koffers voor Princess Traveller

Princess Traveller is een merk in koffers, tassen en reisaccessoires. Veel bedrijven willen graag een eigen koffer aan hun fans aanbieden of inzetten bij promotionele acties. Princess Traveller kon vanaf 500 stuks aan deze vraag voldoen, maar voor kleinere aantallen gepersonaliseerde koffers was nog geen oplossing. Deze hebben ze nu samen met Multicopy The Communication Company gevonden.  

Florentine Ouborg, oprichtster van Princess Traveller: "Samen met Multicopy, die natuurlijk specialist is in het bedrukken van allerlei materialen, hebben we een printtechniek gevonden die geschikt is voor het bedrukken van onze koffers. Zij hebben nu wereldwijd de enige printer die op deze hoogte kan bedrukken en ook specifiek op het materiaal van onze koffers, want dat was tot nu toe nog niemand gelukt." 

Florentine vervolgt trots: "Een full colour bedrukking - haarscherp, krasvast en gecentreerd - op onze Princess Traveller koffers… Ik vind het echt ontzettend bijzonder dat we dit samen doorontwikkeld hebben en daarmee gepersonaliseerde koffers mogelijk hebben gemaakt. Hiermee komen we aan een grote vraag van veel van onze klanten tegemoet. Het personaliseren van producten in het algemeen is hartstikke populair. En nu kunnen we dus ook koffers per stuk bedrukken. Daar zijn we ontzettend blij mee."

Ik wil graag een Refresh Gesprek