Over multicopy

Multicopy: al bijna 50 jaar vernieuwend in Nederland

In een tijd dat het gewoon was om bij een drukkerij wekenlang te wachten op je visitekaartjes en dat kopiëren nog geen gemeengoed was is Multicopy in Nederland begonnen. Als een onderdeel van de Koninklijke Bijenkorf Beheer. Drukwerk was binnen een paar dagen klaar - soms kon je er zelfs op wachten. En kopiëren werd ter plekke gedaan. Innovatief en vooruitstrevend is Multicopy altijd gebleven. Met als doel het MKB optimaal te ondersteunen met bereikbare en nieuwe communicatiemiddelen. 

Van copyshop naar Communication Company

Multicopy was de eerste grafische formule die dtp introduceerde met Apple computers. Multicopy bracht digitaal kleur kopiëren en -printen binnen handbereik in de jaren 80. Introduceerde document management, Printing on Demand en Variabel Data Printen. De ca. 60 zelfstandige vestigingen van Multicopy-ondernemers leveren een breed scala aan eigentijdse communicatiemiddelen. Van sign, druk en print tot aan websites, apps, DM, promotionele artikelen en communicatiemanagement.

Onze missie is het maximaal ondersteunen van onze opdrachtgevers in het bereiken van hun communicatiedoelen. Snel, efficiënt en zonder zorgen. Dat is de basis van de verdere groei en ontwikkeling. Want het Multicopy van gisteren is anders dan Multicopy van vandaag en morgen. Tijden veranderen en Multicopy verandert mee. Bij voorkeur als eerste!

Kijk hier hoe verfrissend vernieuwend Multicopy The Communication Company is:

MBE Worldwide

Met ingang van 22 maart 2021 is Multicopy overgenomen door MBE Worldwide, een toonaangevende externe leverancier van verzend-, fulfilment-, print- en marketingoplossingen met meer dan 2.800 locaties in 53 landen, inclusief Multicopy. Ga voor meer informatie over MBE Worldwide naar www.mbecorporate.com.

Bij MBE stellen onze mensen ons in staat om ons doel te bereiken. Door inspanningen op het gebied van diversiteit en inclusie zorgen we er ook voor dat onze wereldwijde vestigingen dynamisch zijn, al onze teamleden ondersteunen en representatief zijn voor onze klanten en samenleving. Diversiteit en inclusie zijn essentiële drijfveren van onze innovatie en ons succes. Onze ondernemers- en samenwerkingsgeest wordt versterkt wanneer veel verschillende mensen, perspectieven en achtergronden worden afgestemd op het bereiken van het doel van MBE.

 

Logo Over Ons