Opvallen

ZO VALT U OP TUSSEN UW CONCURRENTIE

Om gezien te worden, zult u meer dan ooit moeten opvallen tussen uw collega’s. Multicopy zorgt er voor dat uw bedrijf, organisatie of actie extra opvalt. Met onze unieke XXXL-communicatieoplossingen kan niemand meer om u heen. Wij adviseren, ontwerpen, maken en plaatsen communicatie van formaat. Zoals gevelreclame, autoreclame, bewegwijzeringen, vlaggen, (actie)billboards, posters, vloerstickers, banieren, steigerdoeken, bouwborden en meer. Multicopy is de specialist in grootformaat communicatie. Met Multicopy The Communication Company valt u beter op. Wij regelen het snel, professioneel en betaalbaar.

Communicatieoplossingen_Opvallen eerste afbeelding

GEVELRECLAME

Uw bedrijfspand valt beter op en communiceert sterker met goede gevelreclame. Multicopy zorgt voor de complete communicatie op uw gevel. Van huisstijl, logo, raambelettering en bewegwijzering tot actiematige communicatie met billboards in frames, etalageposters en etalagemateriaal en vlaggen en banieren.

Gevelreclame

AUTORECLAME

Elke dag worden uw (bedrijfs)wagens door duizenden mensen gezien. Het zijn dan ook geweldige reclamedragers. Multicopy is specialist in autoreclame. Van autobelettering tot complete carwraps. Met carwrapping wordt uw auto als het ware ingepakt met speciaal voor u bedrukte folie. Zo wordt geen centimeter communicatiekracht gemist.

Autoreclame

VLAGGEN EN BANIEREN

Vlaggen en banieren zijn erg geschikt om uw zichtbaarheid nog meer te vergroten. Zowel bij uw bedrijf, op sportvelden en tijdens evenementen. Multicopy maakt reclamevlaggen en spandoeken in elk formaat en zelfs vanaf één enkel exemplaar. Dat doen we snel en betaalbaar, zodat ook bij tijdelijke acties vlaggen ingezet kunnen worden.

Vlaggen

BEURZEN EN EVENEMENTEN

Als u op een beurs staat of een evenement organiseert kan Multicopy u helpen bij het ontwerp en productie van de beursstands, van beurswanden, presentatiewanden, posters, roll up banners, displays en meer. Multicopy The Communication Company regelt alles van A t/m Z. Van uitnodiging, presentatie tot giveaways.

Beurzen en evenementen_Beurswand

POINT OF SALE

Zeker op het punt van verkoop wilt u de aandacht van uw klanten trekken. Multicopy maakt opvallende POS-materialen. Van plafondhangers tot schapsprekers; van (winkel)displays tot posters; van indoor vlaggen tot raamreclame en nog veel meer. Door onze digitale productiemethoden zijn we snel en in elke oplage betaalbaar.

POS materialen