Nieuwe klanten

ZO VINDT U NIEUWE KLANTEN

Elk bedrijf is continu op zoek naar nieuwe klanten om verder te groeien. Maar hoe vindt u die? Hoe bereikt u hen, hoe valt u op tussen uw concurrenten en hoe start u een dialoog met hen die tot zaken leidt? Multicopy The Communication Company heeft veel beproefde communicatieoplossingen in huis. Van adressenbestanden, persoonlijke direct mailings, gevelreclame en autobelettering, promoties, beursstands en veel meer. Multicopy helpt u graag met het vinden en bereiken van nieuwe klanten. Wij doen de communicatie, u de business.

Communicatieoplossingen_Nieuwe klanten eerste afbeelding

KLOON UW BESTE KLANTEN

Wij kunnen een data-analyse van uw beste klanten laten maken en er adressen bij zoeken van mensen die exact hetzelfde profiel hebben. Zo maakt u de meeste kans om nieuwe topklanten te vinden.

Adressenbestanden_Klanten klonen_klantenanalyse_klantenwerving

DIRECT MAILINGS

Wij maken de meest persoonlijke direct mailings. Voorzien van alle gewenste variabelen in tekst, maar ook in beeld. Met boodschappen die exact zijn afgestemd op de ontvanger. En met responsverhogers zoals een attentie en eigentijdse responsmogelijkheden.

Direct mailings_Direct mail_Direct marketing_direct mail versturen

ADRESSENBESTANDEN

Zoekt u een specifieke doelgroep waarmee u nog geen zaken doet? In een bepaalde regio of landelijk? Multicopy levert via de beste dataleveranciers in Nederland de beste adresbestanden met alle mogelijke variabelen om er direct gericht mee te kunnen communiceren.

Adressenbestanden

BEURZEN EN EVENEMENTEN

Op beurzen en tijdens evenementen komt u in persoonlijk contact met uw doelgroep. Haal er het maximale uit met een door Multicopy gemaakte opvallende stand en presentatie, giveaways, informatiematerialen, follow up campagnes en meer.

Beurzen en evenementen

PROMOTIONELE ACTIES

Multicopy bedenkt, maakt en levert promotionele acties op maat. Met opvallende relatiegeschenken, promotionele artikelen, acties voor nieuwe klanten, spaarsystemen en incentives.

Promotionele artikelen

DIALOOGCOMMUNICATIE

U wilt uw doelgroep niet alleen opvallend bereiken, maar er ook zo snel mogelijk mee in contact komen. Bijvoorbeeld door interactieve campagnes met QR codes, Clickable Paper, e-mailings, mobile respons websites en meer. Multicopy bedenkt het en voert het uit.

Dialoogcommunicatie

GEVEL- EN AUTORECLAME

Multicopy maakt opvallende gevelpresentaties, etalages, autoreclame en meer. Van eenvoudig tot duurzaam; van actiematig tot profilerend. Maar altijd groots, onderscheidend en effectief. Zo valt u op tussen uw concurrenten.

Autoreclame