Herkenbaar

ZO WORDT UW BEDRIJF HERKENBAARDER

Uw huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Het maakt u herkenbaar en straalt uit hoe u gezien wilt worden. Succesvolle bedrijven zijn trots op hun huisstijl en passen die regelmatig aan, aan de veranderende tijden en markten. Soms met een kleine subtiele ingreep, soms wat drastischer. Maar altijd met het doel om eenduidig klanten, medewerkers, business partners en prospects te laten zien waarvoor u staat. Betrokken, innovatief, duurzaam, eigentijds, met historie, met een missie of een combinatie hiervan. Multicopy helpt u niet alleen meer eenheid in uw huisstijl te brengen, maar er ook meer uit te halen. Dat maakt u herkenbaarder, zichtbaarder, professioneler en trotser in uw uitstraling.

Goed_Communicatieoplossingen_Herkenbaar_huisstijl eerste afbeelding

HUISSTIJL DRUKWERK

Uw huisstijl past u natuurlijk toe op al uw drukwerk. Van briefpapier tot enveloppen; van visitekaartje tot factuur. Multicopy ontwerpt duidelijk herkenbare huisstijlen en zorgt voor een perfecte uitvoering op al uw drukwerk. Ook in promotioneel drukwerk, zoals folders, flyers, brochures en posters. Omdat we alles in één hand hebben, bent u ervan verzekerd dat uw huisstijl consequent wordt toegepast.

Drukwerk

GEVELRECLAME

Uw bedrijfspand, showroom of kantoor is misschien wel één van de meest in het oog springende communicatiemiddelen. Val op en breng uw huisstijl aan op uw pand. Bijvoorbeeld met goede gevelreclame. Er zijn volop mogelijkheden binnen elk budget. Denk ook aan vlaggen, aan bewegwijzering, aan raambelettering, etalages en borden langs de weg. Elke dag komen er duizenden mensen langs uw pand. Val op en wees herkenbaar met uw huisstijl.

Gevelreclame

BEDRIJFSKLEDING

Uw medewerkers zijn – net als uw huisstijl – het visitekaartje van uw organisatie. U kunt hen een stuk herkenbaarder maken door bijvoorbeeld bedrijfskleding ter beschikking te stellen. Multicopy regelt het allemaal. Van polo’s en shirts tot veiligheidskleding, jacks, caps, overalls en meer. Wij zorgen ook voor een perfecte zichtbaarheid van uw huisstijl. Van kleur tot beeldmerk. En de werkkleding is helemaal afgestemd op de actuele fiscale regelgeving.

Bedrijfskleding

PROMOTIONELE ARTIKELEN

Uw huisstijl leent zich ook uitstekend voor gebruik op promotieartikelen en relatiegeschenken. Bijvoorbeeld op pennen. Een goede bedrukte pen wordt vaak enkele maanden gebruikt, waardoor uw klant tientallen dagen achter elkaar vele malen met uw bedrijfslogo in contact komt. Dat kan natuurlijk ook met andere artikelen. Zoals USB-sticks in de vorm van uw huisstijl, leuke trendy give aways, tassen, horloges, sportartikelen en nog veel meer. Laat u eens inspireren bij Multicopy.

Promotionele artikelen_promotiemateriaal_relatiegeschenken

AUTORECLAME

Veel bedrijven geven vermogens uit aan mobiele reclame. Dat kan een stuk goedkoper als u uw eigen (bedrijfs)auto’s ook uitvoert in uw huisstijl met een pakkende boodschap. Daarmee bent u de hele dag zichtbaar op vele plaatsen. Ook op het parkeerterrein van uw (potentiële) klanten! Multicopy zorgt voor perfecte autoreclame. Van complete carwrapping tot autobelettering. En… natuurlijk helemaal in uw huisstijl!

Autoreclame