Fobguard

Opvallende autobelettering op het racecircuit

Ondernemer Alexander Grijpma is de bedenker van de FobGuard én fervent autocoureur. Hij combineert deze twee zaken op een slimme manier door zijn raceauto in te zetten voor de promotie van zijn product.

De FobGuard is een sportief tasje voor een autosleutel waarmee het signaal dat de sleutel naar de auto uitzendt wordt onderbroken. Inbrekers krijgen op die manier geen kans om dit signaal op te vangen en deze te gebruiken om de auto te openen. De combinatie met de autosport is dan ook geen gek idee, al is het wel bijzonder dat de ondernemer zelf in de auto rijdt.

Alexander Grijpma is echter een man met een grote passie voor het racen. En jaar geleden heeft hij heel bewust zijn licentie gehaald met als doel om zijn bedrijf te laten groeien. Hij doet mee aan autoraces bij de Dutch Race Driver Organisation (DRDO) om de naamsbekendheid van de FobGuard te vergroten. Zijn auto is hiervoor door Multicopy The Communication Company voorzien is van opvallende belettering. En mocht Alexander onverhoopt schade rijden dan wordt de auto snel voorzien van nieuwe reclame.  


Ik wil graag een Refresh Gesprek