Banner-small

Zoek een vestiging

Prijswinnaars winactie Multicopy zijn bekend!

Nieuws

Prijswinnaars winactie Multicopy zijn bekend!

Myrthe Boer van KonnecteD, Annemike Daalman van AJW Daalman vof en Jan-Willem Kuiper van Spotta zijn de drie prijswinnaars van de winactie van Multicopy The Communication Company. Ze hebben allemaal een waardecheque t.w.v. € 2500,- ontvangen waarmee zij hun idee voor binnen- of buitenreclame samen met hun lokale Multicopy-vestiging mogen gaan uitvoeren.

De ideeën van de drie prijswinnaars zijn heel divers. Myrthe Boer, Medewerker Inkoop bij KonnecteD, wil graag een opfrisbeurt van de muur van het bedrijfsrestaurant. Annemike Daalman, eigenaar van AJW Daalman, heeft als grote wens om het wagenpark een uniforme uitstraling te geven en Jan-Willem Kuiper, Marketing Manager van Spotta wil de nieuwe huisstijl en look-and-feel graag aan de buitenzijde van het pand zichtbaar maken.

Binnen- en Buitenreclame

Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy Nederland: “Het zijn drie totaal verschillende bedrijven met ook totaal andere wensen en ideeën. Dat is het leuke aan deze winactie. Het geeft heel goed aan wat wij als Multicopy The Communication Company allemaal kunnen doen op het gebied van binnen- en buitenreclame. Of het nu gaat om de herkenbaarheid van je pand en wagenpark of de uitstraling van de bedrijfsruimtes. Met de juiste materialen, de mooiste ontwerpen en beste technieken kunnen we overal de juiste merkbeleving toevoegen. Ik weet zeker dat we de drie winnaars maximaal zullen verrassen!”

One-stop-shop

Annette Dales: “Het is onze missie om de wensen van bedrijven en organisaties te vertalen in een optimale mix van effectieve online en offline communicatiemiddelen. We verrassen onze klanten graag met onze creativiteit en met ons brede aanbod aan communicatieoplossingen. Want bij ons is echt alles mogelijk. Naast druk- en printwerk ontwikkelen we complete online en offline reclamecampagnes, ontwerpen en plaatsen opvallende binnen- & buitenreclame, maken persoonlijke direct mailings en leveren relatiegeschenken en promotionele artikelen die naadloos aansluiten bij reclamecampagnes. Dit en nog veel meer. We verzorgen alles van A tot Z zodat de klant er geen omkijken naar heeft.”

Winactie

Iedereen kon meedingen aan deze actie door een idee in te sturen voor het verbeteren van de binnen- of buitenreclame van hun bedrijf. Aan de hand van foto’s, tekeningen e.d. kon het idee extra toegelicht worden. De winnaars zijn geselecteerd op basis van de originaliteit en uitvoerbaarheid van het idee binnen de waarde van de prijs, zonder voorkennis over het bedrijf en de locatie. De prijs bestaat uit de uitvoering van het idee in de vorm van persoonlijk advies, creatie, productie en montage ter waarde van € 2.500,-.