Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Multicopy Rotterdam Centrum en Zuid gaan als één vestiging verder

Over Multicopy Rotterdam Centrum/Zuid
Nieuws

Multicopy Rotterdam Centrum en Zuid gaan als één vestiging verder

Multicopy The Communication Company | Rotterdam Centrum en Rotterdam Zuid gaan als één vestiging verder onder de naam Multicopy Rotterdam Centrum/Zuid onder leiding van ondernemer Loes de Bie-Nieman. Jan van Hees, voormalig eigenaar van Multicopy Rotterdam Zuid, gaat met welverdiend pensioen.

Loes de Bie-Nieman: “Ik ken Jan van Hees al heel erg lang. Al vanaf het eerste moment werkte hij veel samen met mijn vader en nadat ik de zaak had overgenomen met mij. Dit jaar vier ik samen met mijn team en klanten ons 40-jarig bestaan, dus dat is dus echt al een heel lange tijd. Nadat Jan had aangegeven met pensioen te willen gaan was het dan ook niet meer dan logisch dat ik zijn vestiging zou overnemen.”

Geleidelijk

Loes vertelt dat de overgang naar een gecombineerde vestiging heel geleidelijk is gegaan. “Toen ik mijn vestiging verhuisde naar de Maasstraat heeft Jan zijn vestiging ook meteen op deze locatie gevestigd. We voegden de teams samen en ook het machinepark. Hij had zijn eigen telefoonnummer, maar als hij naar een klant was dan namen wij bijvoorbeeld de telefoon voor hem op. Zo zijn klanten langzaamaan ook aan ons gewend geraakt. Dat ging op een heel natuurlijke wijze.”

Vertrouwd

“Het hele team staat te popelen om ook voor deze klanten aan de slag te gaan. En voor de klanten verandert er dus niet veel. We blijven gevestigd aan de Maasstraat 12a-14a. Een afspraak vindt dan alleen plaats met Mandy de Vries, communicatieadviseur, of met mijzelf. Maar de meeste klanten kennen ons intussen al dus dat is al meteen heel vertrouwd.