Banner-small

Zoek een vestiging

Multicopy Deventer is verhuisd

Nieuws

Deventer, 27 oktober 2021.- Multicopy The Communication Company | Deventer gaat verhuizen naar de Solingenstraat 67. Hier vind je voortaan een creatief communicatiecentrum voor het mkb met een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten.

Ondernemer Jeanette Temminck levert samen met haar team slimme communicatieoplossingen voor steeds meer bedrijven, organisaties en overheidsinstanties in de regio. Alles om hen de grootsheid te geven die ze verdienen.  

Jeanette Temminck: "Of het nu gaat om direct mailings, folderpresentaties, gevelreclame, autobelettering, websites, signing, e‑mailings, posters, vlaggen, promotionele artikelen en bedrijfskleding of de creatie en de uitvoering van een huisstijl. Vanaf onze nieuwe locatie zijn wij voortaan nog beter in staat om hen maximaal te ondersteunen met effectieve communicatieoplossingen."

"Voor onze klanten in Deventer verandert er qua afstand niet veel. We zitten op slechts 8 autominuten vanaf onze oude locatie en hebben nu zelfs een directe verbinding met de A1. Vanaf deze nieuwe locatie kunnen we onze klanten wel veel meer inspireren met al onze mogelijkheden."  

Jeanette Temminck: "Iedereen kent ons misschien nog wel van het druk- en printwerk, maar we zijn altijd heel innovatief geweest en gebleven. Zo zijn we heel sterk in advies en design, want daar begint alles mee." 

"Om gezien te worden moet je opvallen tussen je concurrenten. Wij maken bijvoorbeeld gevelreclame, autobelettering en carwraps, vlaggen, banners en zelfs complete presentatiewanden en beursstands. We leveren bedrijfskleding en promotionele artikelen en printen zelfs in 3D voor zakelijke toepassingen."  

Met ingang van 1 november is Multicopy The Communication Company | Deventer te vinden aan de Solingenstraat 67 in Deventer.