Banner-small

Zoek een vestiging

Multicopy Breda is verhuisd

BREDA, 31 mei 2021.- Multicopy The Communication Company | Breda is verhuisd naar de Konijnenberg 107. Hier vind je voortaan een creatief communicatiecentrum voor het mkb met een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten.  

Ondernemer Edgar Otte levert samen met zijn medewerkers slimme communicatieoplossingen voor steeds meer bedrijven, organisaties en overheid in de regio. Alles om hen de grootsheid te geven die ze verdienen.  

Edgar Otte: "Of het nu gaat om direct mailings, folderpresentaties, gevelreclame, autobelettering, websites, signing, e‑mailings, posters, vlaggen, promotionele artikelen en bedrijfskleding of de creatie en de uitvoering van een huisstijl. Voortaan zijn wij nog beter in staat om hen maximaal te ondersteunen met effectieve communicatieoplossingen."

"Voor onze klanten in Breda verandert er qua afstand niet veel want we zitten nog slechts een kleine kilometer verderop aan dezelfde weg op bedrijventerrein de Krogten. In dit nieuwe pand met een moderne setting kunnen we onze klanten veel meer inspireren met al onze mogelijkheden."  

Edgar Otte: "Iedereen kent ons misschien nog wel van het druk- en printwerk, maar we zijn altijd heel innovatief geweest en gebleven. Zo zijn we heel sterk in advies en design, want daar begint alles mee." 

"Om gezien te worden moet je opvallen tussen je concurrenten. Wij maken bijvoorbeeld gevelreclame, autobelettering en carwraps, vlaggen, banners en zelfs complete presentatiewanden en beursstands. We leveren bedrijfskleding en promotionele artikelen en printen zelfs in 3D voor zakelijke toepassingen." 

Edgar Otte: "We geven bedrijven, organisaties en overheid in de regio graag de grootsheid die ze verdienen. Tijdens een Refresh Gesprek staan we samen met een ondernemer stil bij hun onderneming en gaan we terug naar de kern. Hun passie en hun uitdaging. Deze brengen we vervolgens succesvol naar buiten in uitstraling en communicatie."

"Het maakt niet uit met welke communicatieoplossingen we iemand uiteindelijk kunnen helpen. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo snel, efficiënt en effectief mogelijk hun doelen willen laten realiseren."

Met ingang van 25 mei is Multicopy The Communication Company | Breda  te vinden aan de Konijnenberg 107 in Breda.