Banner-small

Zoek een vestiging

Multicopy Apeldoorn neemt Dijkgraaf drukkerij over

Over Multicopy Apeldoorn
Nieuws

Dijkgraaf drukkerij wordt onderdeel van Multicopy Apeldoorn

Drukkerij Dijkgraaf is een sterk, authentiek, klantgericht Apeldoorns bedrijf en een grafisch meester in alles wat met drukwerk te maken heeft. Daar komt bij dat Dijkgraaf een machinepark heeft met kwalitatief hoogwaardige grafische oplossingen die goed aansluiten bij Multicopy The Communication Company.

Door de samenwerking kan Multicopy Apeldoorn haar klanten een nog betere ondersteuning geven in het realiseren van uw communicatiedoelen. Snel, efficiënt en zonder zorgen, met een breed pakket aan dienstverlening. Niet alleen hoogwaardig druk- en printwerk, maar ook sign, promotionele artikelen, Direct Marketing oplossingen, Online-communicatie, communicatie-management en fulfilment. Precies zoals je dat van ons gewend bent.

Het team van Multicopy The Communication Company | Apeldoorn trekt per 1 januari 2022 in bij Dijkgraaf Drukkerij aan de Koningslijn 14, 7312 GH te Apeldoorn. Wij zijn te bereiken op hetzelfde telefoonnummer als altijd: 055-3127820 en met hetzelfde e-mailadres: apeldoorn@multicopy.nl

Multicopy-ondernemer Robert Levöleger: “Omdat ik ook vorm mag geven aan de nieuwe combinatie van Dijkgraaf Drukkerij en Multicopy The Communication Company | Apeldoorn verheug ik mij er enorm op om je kennis te laten maken met onze nieuwe werkplek, dus aarzel niet en kom gezellig even langs!”