Banner-small

Zoek een vestiging

Je logo laten ontwerpen door Multicopy

Een logo en huisstijl laten ontwerpen: een goed idee

Met een goed logo maak je een goede eerste indruk. Een logo maakt je bedrijf herkenbaar en laat zien waar je voor staat. Een goed logo is bovendien uniek, eenvoudig, krachtig en blijft hangen. Het zorgt voor vertrouwen. Je logo is het middelpunt van je huisstijl en komt terug op al je offline en online communicatie. Zo laat je een onuitwisbare indruk achter. Wil je een onderscheidend logo laten ontwerpen? Dan zit je bij Multicopy goed.
Vandaag geopend:

-

   Een logo laten ontwerpen door creatieve professionals

   Onze creatieve grafische ontwerpers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van logo’s en beeldmerken en hebben huisstijlen voor veel verschillende bedrijven ontwikkeld. We ontwerpen niet alleen een uniek en krachtig logo dat echt past bij jouw bedrijf, we denken ook vooruit over hoe het logo in je complete uitstraling past. Laat je je logo door ons ontwerpen, dan passen we desgewenst je hele huisstijl erop aan. Van briefpapier en visitekaartjes tot website en bedrijfskleding: wij zorgen dat alles tiptop in jouw nieuwe huisstijl past. Liever niet alles in een keer? Dat snappen we ook. We denken graag met je mee en stellen samen prioriteiten om je nieuwe huisstijl gefaseerd in te voeren.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Blog

   Een naamswijziging van je bedrijf? Lees dan eerst dit

   ontdek meer
   Video

   Een nieuwe look voor Joop den Boer Linnen & Lingerie

   ontdek meer
   Video

   Nieuwe printtechniek voor koffers samen met Princess Traveller

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Een goed logo vertelt het verhaal van je bedrijf. Verder is een goed logo eenvoudig, herkenbaar en tijdloos en past het bij de gewenste uitstraling van je bedrijf. Bovendien kun je het logo zowel online als offline gebruiken.

   Dan heeft het logo niet het juiste bestandsformaat. Je hebt een bestand op hoge resolutie nodig. Neem contact met ons op, dan helpen we je verder.

   Uiteraard. We beginnen dan bij het logo. Vervolgens kunnen we de huisstijl doorvoeren in alle gewenste communicatiemiddelen.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer