Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Meer mogelijk met digitaal drukwerk

Digitaal printen: de voordelen

Digitaal printen kent verschillende voordelen. Heb je je drukwerk snel nodig? Dan is digitaal drukwerk een uitkomst. Er hoeven namelijk geen speciale platen te worden gemaakt (zoals bij offset) en ook het instellen gaat sneller. Daardoor heb je het eindproduct veel eerder in handen. Bovendien is digitaal printen ideaal voor kleinere oplages en bij gepersonaliseerd drukwerk. Verschillende taalversies kunnen bijvoorbeeld in één drukgang geproduceerd worden. Daarnaast kan digitaal drukwerk op afroep worden gemaakt. Fijn als je drukwerk hebt met een snel wisselende inhoud, zoals prijslijsten en assortimentsfolders. En de kwaliteit van digitaal printen? Die is vandaag de dag niet meer van offset te onderscheiden.
Vandaag geopend:

-

   Meer dan digitaal drukwerk

   Multicopy is hét adres voor al jouw digitale printwerk. We maken het snel, vakkundig en met de grootste zorgvuldigheid. Maar we doen nog veel meer. Ook voor een creatief ontwerp of het personaliseren van je documenten kun je bij ons terecht. En heb je advies nodig? Wij denken graag met je mee. Want bij ons vind je alles voor jouw communicatie onder één dak. Je project is bij ons dus in goede handen.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Video

   “Dankzij Multicopy konden wij op tijd live met onze pop-up store”

   ontdek meer
   Video

   Multicopy als verlengstuk van het productieproces van Handicare Stairlifts

   ontdek meer
   Video

   “Multicopy is bij Mosa het verlengstuk van de afdeling marketing”

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Ja, dat kan zeker. Ook voor enveloppen geldt dat digitaal printen ideaal is bij kleine(re) oplages, dat de levertijden kort zijn en dat je variabel kunt printen. Kies wel een envelop die bestand is tegen de hitte van de printer. Wij adviseren je graag bij het maken van je keuze.

   Een printer werkt in de regel met de kleuren cyaan (C), geel (Y), magenta (M) en zwart (K). Met deze CMYK-kleuren is bijna elke PMS-kleur heel goed op te bouwen. Wij maken graag een kleurproef voor je om je te overtuigen.

   Niet altijd. Het klopt inderdaad dat verpakkingen in grote oplages (denk aan voedsel- en verzendverpakkingen) worden gedrukt in offset. Maar tegenwoordig is er steeds meer vraag naar gepersonaliseerde verpakkingen, zoals verzenddoosjes en promotionele verpakkingen. Hiervoor is digitaal printen en digitaal afwerken (snijden) bij uitstek geschikt.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer