Communicatieoplossingen

Communicatieoplossingen

ZO WORDEN UW KLANTEN NOG LOYALER

Trouwe, loyale klanten zijn het fundament onder elk bedrijf. Klanten waar je op kunt rekenen, klanten die als ware ambassadeurs hun tevredenheid niet onder stoelen of banken steken.  Maar hoe worden klanten loyaal? Of beter: hoe blijven ze het? Veel bedrijven zijn actiever met het vinden van nieuwe klanten dan met het koesteren van de bestaande relaties. Nieuwe klanten krijgen dan meer aandacht, meer voordeel, meer service. Multicopy helpt u om uw bestaande klanten te koesteren. Met slimme communicatieoplossingen waarmee u hen keer op keer verrast en duidelijk maakt hoezeer u hun business op prijs stelt. En dat betaalt zich dubbel en dwars terug.

Communicatieoplossingen_Loyale klanten eerste afbeelding

ZO WORDT UW BEDRIJF HERKENBAARDER

Uw huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Het maakt u herkenbaar en straalt uit hoe u gezien wilt worden. Succesvolle bedrijven zijn trots op hun huisstijl en passen die regelmatig aan, aan de veranderende tijden en markten. Soms met een kleine subtiele ingreep, soms wat drastischer. Maar altijd met het doel om eenduidig klanten, medewerkers, business partners en prospects te laten zien waarvoor u staat. Betrokken, innovatief, duurzaam, eigentijds, met historie, met een missie of een combinatie hiervan. Multicopy helpt u niet alleen meer eenheid in uw huisstijl te brengen, maar er ook meer uit te halen. Dat maakt u herkenbaarder, zichtbaarder, professioneler en trotser in uw uitstraling.

Goed_Communicatieoplossingen_Herkenbaar_huisstijl eerste afbeelding

ZO VALT U OP TUSSEN UW CONCURRENTIE

Om gezien te worden, zult u meer dan ooit moeten opvallen tussen uw collega’s. Multicopy zorgt er voor dat uw bedrijf, organisatie of actie extra opvalt. Met onze unieke XXXL-communicatieoplossingen kan niemand meer om u heen. Wij adviseren, ontwerpen, maken en plaatsen communicatie van formaat. Zoals gevelreclame, autoreclame, bewegwijzeringen, vlaggen, (actie)billboards, posters, vloerstickers, banieren, steigerdoeken, bouwborden en meer. Multicopy is de specialist in grootformaat communicatie. Met Multicopy The Communication Company valt u beter op. Wij regelen het snel, professioneel en betaalbaar.

Communicatieoplossingen_Opvallen eerste afbeelding

ZO WORDT UW COMMUNICATIE NOG PERSOONLIJKER

Hoe persoonlijker uw communicatie: hoe opvallender en effectiever die is. Multicopy The Communication Company personaliseert veel. Van direct mailings tot syllabi en manuals; van relatiegeschenken tot e-mailings en websites; van certificaten tot klantenkaarten en meer. Onder meer door de toepassing van digitale productiemethoden gaat het personaliseren bij Multicopy verder dan alleen een naam of adres. We kunnen aanbiedingen per klant personaliseren, responsmethodes een stuk persoonlijker maken, de inhoud van manuals op de man/vrouw samenstellen en nog veel meer. Hoe persoonlijker – hoe beter. Simpelweg omdat uw communicatie een gezicht krijgt. Van ontvanger en afzender. En dat leidt tot beter resultaat.

Communicatieoplossingen_Persoonlijker_personaliseren_persoonlijke communicatie eerste afbeelding

ZO KRIJGT U MEER OMZET UIT UW KLANTEN

Iedereen wil meer omzet uit zijn/haar klanten. Maar hoe krijg je dat? Multicopy helpt met een aantal slimme communicatieoplossingen om uw klanten vaker - en sneller -  in beweging te krijgen en daarmee de koopfrequentie te vergroten. Wij bedenken geïntegreerde direct marketing campagnes waarmee u een voorsprong houdt op de concurrentie en  een betere band opbouwt met uw klanten. Dat leidt tot meer omzet, een langere relatie en tevreden klanten.

Communicatieoplossingen_Meer Business_eerste afbeelding

ZO VINDT U NIEUWE KLANTEN

Elk bedrijf is continu op zoek naar nieuwe klanten om verder te groeien. Maar hoe vindt u die? Hoe bereikt u hen, hoe valt u op tussen uw concurrenten en hoe start u een dialoog met hen die tot zaken leidt? Multicopy The Communication Company heeft veel beproefde communicatieoplossingen in huis. Van adressenbestanden, persoonlijke direct mailings, gevelreclame en autobelettering, promoties, beursstands en veel meer. Multicopy helpt u graag met het vinden en bereiken van nieuwe klanten. Wij doen de communicatie, u de business.

Communicatieoplossingen_Nieuwe klanten eerste afbeelding